zdravím, potřeboval bych udělat servis 156 nejlépe v servisu kde otom něco ví mám podezření že je něco s motorem chci si to ověřit . Pokud někdo ví kde je nejbližší v okolí Ostravy ať dá prosím vědět . dík Radek
22.30, 2. 11. 2007, odpovědětDo autorizaku urcite nechod. Mam s nima hodne spatne zkusenosti (Vitkovice). Jsou schopni ti tam vycistit vzduchovy filtr (coz, jak ti kazdy mechanik rekne, je uplna blbost) a ceny jsou uplne silene. Moje Alfa tam mela servis behem leasingu a kdyz to auto tedka po 90 tis. videl jiny mechanik tak se chytal za hlavu. Spousta veci zanedbana. Toz tak. Zkus dilnu U Borika (http://www.dilyfiatov.cz/) nebo Kussiora. Sam jsem nechaval delat malou generalku u Kussiora a jsem spokojen, ovsem cena byla zavratna :) Vymena ventilovych gufer, pistnich krouzku, rozvodu, filtru, oleje a par dalsich veci celkem 24000. Nevim, jestli je to normalni, ale Alfa jezdi a jezdi dobre, coz je hlavni.
11.00, 3. 11. 2007, odpovědětpodívam se na to kdyžtak se tam sjedu mrknout dík za tip.
12.55, 3. 11. 2007, odpovědětPotvrzuji autorizovaný servis už nikdy, po zkušenosti kterou jsem udělal v pátek ve zlíne ve fiatu na vršavě už nikdy!!!! majitel nebo kdo to byl je arogtantni až obdrzlý,sice něčemu málo rozumí ale hodně teoretik, mechanik aspon který to dělal ?????? něco strašného já nejsem elektrikář,ale když mi řekl že relátko se nedá proměřit ,že oni obědnávají nové!! no to byl šok,, spravují systémem kus za kus,a když to nevýjde tak to nechají zaplatit blbci zákazníkovi, je to hnusné jednání když jsem chtěl být u diagnostiky tak mě vyhnali jak psa,raděj mio uvařili kafe,ale u mechošu v ani tuk!! kurva ted je auto od pátku v takovém zkurveném servisu, a jen čekám do pondělka at si to s tama můžu pdvézt pryč.,, ale musím napřed udělat důkladnou kontrolu jestli mi něco nevyměnili,,,klíčové věci jsem si označil, turbo řídicí jednotku váhu, senz tlaku atd... je to xindl, jdu ke kámošovi který letá byl v něměcku , snad mi pomůže jestli ano pak zaručuji lidem s alfama kolem vs,zl,km pomoc, v nouzi s čím koli z el. hoši řeknu vám byl jsem znechucen až jsem začal skutečně pochybovat o kvalitě alfy?? ,ale to auto je vážně po 1 maj,serviska, 137 tis km, jako nové nevim nevim co se stalo že to takhle odešlo??? ale snad bude vše ok,, co oto mám doma s70 tdi 103kw, golf 4 tdi 85kw , ale nemá ani jedno to co alfa je to marné. jsou to prostě kusy na prodej nic víc. Mám pocit jak do té alfy člověk sedne je ztracený,?
17.37, 3. 11. 2007, odpovědětTo je sice hezký,že jsi si kritický díly poznačil,ale popravdě,na co ti to bude,pokud zjistíš,že ti opravdu něco vyměnili?To je dobrý tak maximálně pro tebe,aby jsi si mohl shánět novej díl a nemusel se pídit po tom proč to začalo zlobit.Stejně nejseš shopnej jim dokázat,že ti to vyměnili.Nebo jen velice těžko a je otázka jestli by se ti případnej spor vůbec vypaltil.
21.37, 3. 11. 2007, odpovědětpřípadný spor by se odehrával trochu jinak!!, ještě by mě zajmalo jak v pondělí postupovat?? v přij protokolu ja napsané diagnostika + zjištění závady,, diagnostiku zaplatím,ale nějak se mi nechce platit event, jejich vymyšlené hledání závady, nota bene když zjistili hovno?? myslíte že mám právo být u diagnostiky a vidět co konnkrétně je špatné??
10.42, 4. 11. 2007, odpovědětkdyž to čtu o těch servisech,tak se mi chce blejt...fakt aby se člověk bál,aby mu nevymontovali jeho dobrej díl a nedali tam nějakej jejich,taky jsem jeden takovej navštívil.dělali mi diagnistiku 3 dny,radši sem tam chodil průběžně na kontrolu :-) a teď jsem si radši sám před barákem měnil chladič a termostat,sice na mě koukali jak na debila,ale aspoň mam jistotu,že to je tak,jak má :-)))
20.43, 3. 11. 2007, odpovědětTo je jedinej dobrej přístup))Srát na ně a udělat si věci potřebný na autě sám.Pokud to alespoň trochu znáš,určitě to zmákneš líp než v servisu a určitě nic neodflákneš.Jenže problém je pokud to nemáš kde dělat a nebo lidi co tomu nerozumí a jsou na servisy odkázaný(((((
21.41, 3. 11. 2007, odpovědětpardon to jsem byl já :-)
20.44, 3. 11. 2007, odpovědět