Zdravím,máte niekto obdobný problém so svojou 156-kou ako ja??? V apríli 2007 som vymenil komplet predné ramená (vrch+spodok) za nové...pár týžňov bolo všetko OK,ale potom to začalo opäť vŕzgať ako besné!!!!!!!! Snáď nemám meniť ramená každé 2-3 mesiace???!!! Mazanie je iba dočasné a ja som neinvestoval peniaze do nových preto,aby som ich každý týždeň mazal. Poraďte prosím,kto s tým máte nejakú skúsenosť, čo s tým...nechcem chodiť na mojej kráske po cestách ako "vŕzgajúca kopa plechov"!!! Ľudia sa predsa za alfičkou majú obzerať pre jej krásne ladné tvary a nie pre to skur..né vŕzganie!!!!!!! Vďaka za pomoc. ;o)
9.48, 5. 11. 2007, odpovědětTaky se mi nedaří toho vrzání zbavit,už jsem to vzdal a pustím nahlas rádio ať to neslyším,nejde s tím nic dělat prostě už jsem rezignoval.
9.52, 5. 11. 2007, odpovědětMe takhle taky vrze leve predni rameno. Ale jenom ze zactku dne. Kdyz po noci nastartuju tak vzre a tak za pul hodiny jizdy prestane a cely den uz nevrzne po noci opet vzre. :-)
10.07, 5. 11. 2007, odpovědětrozebrat, vyčistit a namáznout kvalitní vazelinou a bude pokoj. A pro jistotu doplnit i vazelinu přímo v kloubech.
10.12, 5. 11. 2007, odpovědět:-DD . kdfypak jsme je menil? v srpnu? a pri slusnym properovani to zacalo ted o vikendu vrzat ... a to to bylo promazany poraadne :-DD .. rekl bych, ze fiataci maj dalsi kontrukcni chybu .. stacilo by sroub provrtat a dat tam maznici
10.20, 5. 11. 2007, odpovědětja som to mal rozobrane, premazane vazelinou, potom som to zlozil, ten spoj este nastriekal s WD40 a odtedy je to ticho, tj.3 mesiace. jedno je vsak iste skor ci neskor to zacne vrzgat znovu a potom zdvihnem auto a prestriekam ten spoj, ale asi by bol lepsi nejaky vysoko viskozny ojej, lebo wd40 je nic moc. je to nafigu skonstruovany diel a tak nam neostava nic ine ako min 2x za rok to premazat, ale nakolko to trva cca pol hodiny, tak to nejako musime prezit. :-(
10.33, 5. 11. 2007, odpovědětTak jak píše NORA.A dotahovat rameno při zátěži !!!Pak není problém.
15.13, 5. 11. 2007, odpovědětTak mě napadá, vyzkoušejte Resistyn ML. Po určité době z něj ředidlo vyprchá a resistyn ztuhne. Odpuzuje vodu a je stále mastný.
17.51, 5. 11. 2007, odpovědětTaky to může způsobovat horní uložení tlumiče i tlumič sám.Já nechal vyměnit horní i dolní ramena,stabilizátor a pořád to vrzalo.nakonec se zjistilo,že jsou totálně v háji tlumiče a po výměně tlumičů včetně horního silentbloku je naprostej klid a ani si nevrzne už 10000km.A taky to dělalo převážně za studena.Podle mě to dělaj tlumiče a to jejich horní uložení
19.21, 5. 11. 2007, odpovědět