Chci se zeptat, když moje alfa delší dobu stojí tak pak se mi po nastartování a krátkém popojetí občas rozsvítí že je problém se systémem prokluzu kol a že mám jet do servisu. Když ale vypnu motor a znova nastartuju tak už se mi tahle chyba neobjeví. Nevíte kde může být problém? Díky
9.29, 6. 11. 2007, odpovědětTo s tím nemáte nikdo zkušenost a nevíte co by to mohlo být?????
9.31, 8. 11. 2007, odpovědětKeby som mal ASR, tak ti mozno poradim :)
12.46, 8. 11. 2007, odpovědětMi to dela taky sem tam hlavne kdyz je vlhko, ja bych to neresil si myslim jen ze jak trochu oreznou kotouce tak nahodi nektery snimac v kole chybu ale pro probrzdeni je to paj ok akorat to zustane svitit na palubnim pocitaci ale po opetovnem strtu uz nic. Ja bych to neresil pokud by tonedela pri kazdem stratu. Jinak mamina ma stilo a takove hlasky jsou normalni po nastartovani jako abs failure, ebd failure, stop engine a pak to zhasne a nic ptal jsem se nato fiatu a rikal ze kdyz jsou natocena nejak vsechny kolak tak to dela tu hlasku ze je to normal pokud to nesviti porad.
22.28, 8. 11. 2007, odpovědětTak díky za radu, taky se mi to nechtělo nijak řešit, ale zase bych to nerad podcenil :o))
9.14, 9. 11. 2007, odpovědět