prezrel som si diskusie ohladom xenonov, ale chcem sa este spytat na dve veci: 1- kde a za kolko kupim h7 xenony, min 8000k, ktore mi budu pasovat-tj.nebudu prilis dlhe, tak aby vosli po clonitko,lebo napr. od autostyle na www.autodoplnky .cz su za super cenu, ale su trochu dlhe a nechcem sa rypat do clonitka. 2-pocul som take nieco,ze konkretne na octavii, po vymene za xenony ,po case scernala parabola.-no, neviem co je na tom pravdy a tak sa pytam ci ma niekto s tymto nejaku skusenost.
11.49, 6. 11. 2007, odpovědětjá se chystám koupit na ebay přímo na alfu 156. Tak snad pásnou přesně
10.50, 18. 11. 2007, odpovědětMyslim ze tu niekto pisal,ze jed jedno ci clonku vyberies alebo nie,vraj je oslnovanie rovnake. Zaujima to aj mna,ale asi proste kupim a uvidim,ked budu dlhe,clonka pojde prec. A ta cena na autodoplnky.cz je fakt dobra,aj ked su 8000K. Chcel som max.6000. Scernanie paraboly by som tipoval skor na vinu materialu,ale neviem presne cisla o kolko sa lisi teplota okolo vybojky oproti klasickej halogenke. Ked niekto vie,nech napise,potesi.
13.59, 18. 11. 2007, odpovědět