Čau, mám takový problém. Pokud stojím venku a je chladno, tak mi auto nestartuje. V garáži naskočí hned, ale venku s velkými obtížemi. Žhaviče mám vyměněny, baterie dobitá... Díky za jakoukoli radu.
6.23, 13. 11. 2007, odpovědětpalivo dej něco do nagfty maš tm buď vodu nebo nějaký ksindl
7.59, 13. 11. 2007, odpovědětAsi tak, ale asi vodou to nebude, pokud ti "neblikne" kontrolnka pritomnosti vody, jinak ja tam liju na 90% taky jenom Shell a i tak tam liju aditivum od fi. Würth, a opravdu je to rozdil, mnohem lepe to startuje a taky ti to cisti palivovou soustavu a pal. filtr, videl bych to na starter, pokud chces, jeden mam doma...
8.25, 13. 11. 2007, odpovědětStarter mi točí, si myslím, dobře. A když mi to točí, tak se rozbliká kontrolka vstřiků. Ale když už pak naskočil, tak zase v pohodě zhasla. Nemůže to být třeba v háji vysokotlaké čerpadlo? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, jak se projevuje špatné čerpadlo?
11.09, 13. 11. 2007, odpovědětDiagnostika, viděl bych to na čidlo horní úvrati, které chladem ztrácí kontakt.
12.29, 14. 11. 2007, odpovědětja mam tiez presne taky problem....
16.23, 23. 11. 2007, odpovědětmam pokazene cerpadlo kupil som nove a nejde prosim o pomoc
10.06, 20. 5. 2008, odpovědětMěl jsem ten stejný problém a bylo to relé pro naftové čerpadlo. Na jeho cívku nešlo +12V. Takže asi nějaká chyba na kabeláži. Přivedl jsem plusák na cívku a auto naskočilo. Upozorňuji, že je nutné si změřit na jakou starnu cívky relé ten plus přivádíš. Pokud to dáš na špatnou stranu odejde ti výstup řídící jednotky. Ta totiž spíná mínus!!!!!
11.48, 20. 5. 2008, odpovědětZdarec mám potíže ze svou alfou 2.0ts, jezdila pak zaparkuju a do druhého rána nenastartovala. trochu sem se vtom hrabal a zjistil, že po otočení klíče a startování pumpa nenatáhne benál, key code zhasne, vstřiky svítej a do vstřikovací lišty nejde benoš není tam vůbec žádnej tlak. Tak neniv je to pumpou nebo může bejt zádrhel někde jinde. Nejhorší je že za 5 dní jedu do zahraničí a alfa začla zlobit, jinak díky za radu.
9.23, 26. 8. 2008, odpovědětCHLAPE TAKOVEJ PROBLEM MA TAKO MAM TEZ 2.0 TS A NEJDE MI TO NASTARTOVAT SKOUSEL SEM VSE CO SE DALO ALE VSTRIKOVYCI KONTROLKA ZHASNE IMOBILIZER VYPNE A NEJDE TAM BENZIN PROSTE NEVIM CIM TOJE POMOZ TE MI MAM PROBLEMNEJDE TO ALE OTIM KLICKEM STARTER BEZI A NE A NE CHYTNOUT
18.08, 11. 11. 2010, odpovědětPalivove čerpadlo
18.11, 11. 11. 2010, odpovědětKomu nejde pal cerpadlo dela to relatko u baterie, zoxidovane kabely.Martin
18.21, 11. 11. 2010, odpovědět