Mám problém,když jedu vyšší rychlostí,cca.nad 120km/h,tak mi začne vibrovat volant.Začlo mi to dělat až jsem koupil nové alu a pneu.Před tím jsem měl zimní a plecháče.Alu jsou samozřejmě vyvážená,ale zvlášť,ne na autě.Dělá to víc při vyřazení rychlosti.Díky za rady a postřehy
11.56, 30. 9. 2006, odpovědětALU a pneu jsou uplne novy?
12.14, 30. 9. 2006, odpovědětje to nejspis spatne vyvazene, nebo si ty gumy uz sedly, nechej je znovu prevazit a uvidis, jinak by to byl problem spodnich ramen..
12.28, 30. 9. 2006, odpovědětAlu a pneu jsou úplně nové,mají najeto asi 1000km.Mám je nechat převážit na autě nebo zvlášť?
12.50, 30. 9. 2006, odpovědětMě to dělalo to samé, tak jsem si nechal opět vyvážit kola a nepomohlo to, nakonec jsem zjistil, že to dělali pneumatiky a to byly úplně nové, tak jsem je reklamoval, dali mi nové a vše v pohodě.
18.40, 30. 9. 2006, odpovědětKoupil jsem u Pneu Šafránek nové zimní gumy ,jemná vibrace volantu přenášená na celé vozidlo,nechal jsem si je převážit u stejné firmy akorát na jiné provozovně ,řekli kdo tohle vyvažoval a opravili to,nicméně vibrace jsou pořád stejné?????
23.20, 29. 1. 2007, odpovědětnazdar alfaci tak od kedy som kupil alfu 1.9 jtd 2003 mal som presne ten isty problem stale mi to vybrovalo presne ako pisete kupil som nove elektrony aj gumy a vibrace furt... nakoniec som zistil ze su to tie nevinne podlozky na elektronoch vola sa to spigot rings ak sa to opotrebuje tak nastanu vibracie... kupil som nove a mam po probleme cca 5 libier... xod na ebay.co.uk a tam to najdes :D
16.42, 27. 9. 2009, odpovědět