Ahojda, potreboval bych na 1.8 vymenit predni ramena a tlumice.Jsem z Pardubic - mate dobryho servisaka nekde, kdo by to byl ochoten vymenit?
12.59, 30. 9. 2006, odpověděta jake tam budes davat?? ja se tomu dost venoval a nejlepsí je asi kompromis Koni tlumice a Eibach pruziny, hledal jsem neco za rozumnou cenu.. a ty koni jsou tak za cenu originalu.. proste pohoda jeste jsem prisel na podvozek vmaxx, ale nevim jak je na tom s kvalitou, cena neco malo pres deset za komplet.. ale mel bych z toho strach ty Koni jsou i tuhostne nastavitelne ale vyskove ne coz asi neva.. myslim ze by to zajimave zlepsilo jizdni vlastnosti, a vzhled.. samo jen s nejakym mensim snizenim, sportpacket nemam a jeden tlumic na nej stoji v Adj, coz neni origo 9000!!!. . no a stou vymenou to takovy problem neni ja si to delam sam, pokud mam kde a v servisu to zvladne kazdej poloblb:)) nejvetsi problem je podle me v nastaveni geometrie.. takze nejlepsi je najit slusny fiat servis, treba jako v Trebici.. odkud jsi?
15.41, 10. 10. 2006, odpovědětprimo Pardubice .. vuubec nevim, co tam strcit.. zadnej sportpacket nemam .. proste jsem prolitnul jednou stranou diru . zkurvil disk, takze to chce vymenu - radeji obou stran .. uz to vrze :o(
21.10, 10. 10. 2006, odpovědětAhoj, potřebol bych radu. Dával jsem nové zadní pružiny. Tak asi víte co vše jsem musel rozebrat. Ale teď nevím zda je třeba udělat na zadní nápravu geometrii. Nerad bych sjížděl pneu ke straně. Děkuji za rady...
20.40, 30. 3. 2009, odpovědětTak jak to vidíte, mam tu GO dělat nebo ne??
20.46, 1. 4. 2009, odpovědětNa zdaní asi ne,ptám se jen pro jistotu.Ale na predni se štelovat dá...Dík za reakce
21.09, 2. 4. 2009, odpovědětNa zadní nápravě se nastavuje sbíhavost excentry uprostřed nápravy.Dej si pozor,abys neměl ohnuté ty dlouhé šrouby co drží ramena a tlumič pohromadě.
20.53, 3. 4. 2009, odpovědětgeometrii určitě zkontroluj!!!
22.25, 3. 4. 2009, odpovědětNa ty šrouby jsem dával bacha. Snad budou dobrý. Určitě to na tu GO dám. Jsem docela zvědavej jak to dopadne. Měl jsem to komplet rozebraný... Tak uvidíme, potom se ozvu jak to dopadlo.
23.31, 3. 4. 2009, odpovědětGO je zkratka - Generalni Oprava :-)
9.09, 4. 4. 2009, odpovědět