mám dotázek svoji Alfu TS jsem koupil na litých kolech z alfy 164 v létě jsem nasadil 17ky a měnilo se obložení nyní jsem chtěl nasadit na zimu kola s té 164 a nic kvůli třměnu se tam nevejdou dře (jinak kola jsou 15) tak jsem koupil original litá kola a řeším ten stejný problém a v pneuservisu mi řekli že pokud ten třmen povolím jde přirazit kousek ke kotouči že je tam vůle a nedřelo by to je to pravda? Dá se to povolit a přirazit?
8.13, 16. 11. 2007, odpovědětjo zapoměl jsem napsat že jde jen o přední třměny. zadek o.k.
8.14, 16. 11. 2007, odpovědětNo,nejsem žádnej odborník.Ale přední brzdy jsem nedávno dělal komplet nové.A to co píšeš o nějakém doražení se mi zdá jako blbost.Ty třmeny se tam nasadí a dotahnou a je... Žádná vůle tam není,leda, by ti to někdo blbě nasadil.Ale tam snad není co zkazit.
20.27, 16. 11. 2007, odpověděttak už vím čím to bylo rozdělal jsem a zjistil výstupek na brzdové pakně cca 3mm proti originálu to je tak když se kupuje v kelly no a tím pádem třmen je o 4mm ven a kolo tam sice dám ale dře obrousil jsem jej flexou a ok
20.35, 17. 11. 2007, odpovědět