Zdravim všechny,při studeném startu mi chvilku zůstává svítit kontrolka ABS a potom normálně zhasne..nikdy před tím se nic podobného nestávalo,nevíte někdo co to znamená?..dík
13.48, 16. 11. 2007, odpovědětNo při te kose co je ted venku chvilku po startu trva nez se zvedne napeti v palubni siti(pri podpeti v siti ABS nefunguje) ...neni to zadej problem
19.15, 16. 11. 2007, odpovědětMozna snad dobit AKU nebo koupit novy
19.15, 16. 11. 2007, odpovědětdíky moc už jsem měl strach,že to bude něco hošího..:)
5.52, 17. 11. 2007, odpovědětABS-mne to robi tiez rano a startuje dobre snad to bude v poho:-)
10.01, 19. 11. 2007, odpovědětI když to dobře startuje tak v zimě klesá kapacita AKU takže po startu chvílí trvá než se upraví napětí v síti proto ti svíti kontr. ABS(víz manuál k autu je to tam dokonce popsaný)
16.02, 19. 11. 2007, odpovědětJa mam tesne pred vymenou brz. oblozenia a kotucov.. Svieti mi uz kontrolka brzd a vcera pocas jazdy sa mi rozsvietila kontrolka ABS... ale dnes uz nesvietila.. Ma to spojitost s platnickami..?
14.12, 19. 11. 2007, odpovědětZdravím... potřeboval bych poradit. Při studeném startu se mi rozsvítí kontrolka ABS, ale na rozdíl od 107.131.broadband3.iol.cz, už nezhasne. Stačí jen zhasnout motor a znovu nastartovat. Potom na 100% zhasne. Nevíte někdo co by to mohlo být? Ještě jsem si všiml, že nemusím ani startovat a po otočení klíčku ABS nezhasne. Vrátím klíček a znovu otočím do první pozice a Kontrolka vždy zhasne. Dělá to jen když je motor studený. Kluci zkuste poradit... Diag. nic neukázala... Tak nevím...
19.21, 4. 12. 2007, odpovědětZačala mi svítít při jízdě kontrolka ABS,po opětovném nastartování nesvítila,až zase po chvíli začla.Teď už ABS svítí stále a přidala se k tomu kontrolka brzd (!) se stejným projevem.Hladina kapaliny je stále stejná,auto brzdí stejně,jen při slabším a delším brždění(např dojezd k semaforu),JEN JEDNOU pedál škubne,jakoby zasáhla ABS.Celkem mi to znervózňuje,nevíte co s tím?
9.39, 8. 1. 2008, odpovědět