Zdravím chci se optat ohledně stedícího kroužku, mám alfu156 2.0 a koupil sem na to 17", zkoušel jsem jen tak předběžně kolo nasadit a pasuje tam, jen se radši optám zda někdo neví průměr středové díry na alfině..někdo tady psal 58,1..Chci si nechat udělat středové kroužky, ale zatím nevím co mám tomu soustružníkovy říct:-) Může si to změřit jasný, ale já to spíš objednám, nikoho takovýho neznám, kdo by to dělal. Někdo tady totiž psal že to nechce ty plastový co prodávaj..díky za odpo
20.34, 18. 11. 2007, odpovědětNajlepsie je presne mu zmerat dat mu udaj o sirke naboja,a nechat mu tam jeden elektron aby mohol skusat ako mu idu nasadit. V pohode mozu byt plastove,vacsina vymedzovacich kruzkov co sa predava s elektronmi je plastova. Ja som si ich robil na predoslom aute na sustruhu zo silonu,a za 6 rokov pouzivania tych elektronov neboli nijak vytlacene alebo nejak zle. ja som skor nikdy nevidel toto robit kovove,original ma aj take cvoky aby to do disku cvaklo,to z kovu neurobis. Moj nazor,dufam ze ma tu nikto nezabije.:))
20.54, 18. 11. 2007, odpovědět