zdravim, chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost nebo vite o pridavnych snimacich tlaku a teploty oleje??? Zda je misto kam se daji namontovat. Ve vybave to 2.0 1999 nema a ja by jsem rad mel pres tyhle hodnoty prehled. Je to technicky a fyzicky mozne tohle uskutecnit??? nejde mi o budiky a draty, ale konkretne o cidla kam snima. Nez si obejdnam sadu. Diky moc
7.56, 19. 11. 2007, odpovědětna teplotu oleje bych umistil snimac do vany motoru a na tlak uz tam preci jeden mas - snimac typu je_tlak/neni_tlak, staci tam dat piezo snimac - podle tlaku klesa nebo stoupa odpor a je to vyreseny
8.29, 19. 11. 2007, odpovědětPodívej se na autodoplnky.cz U budíku mají příslušenství, takový mezikus k filtru oleje i s otvory pro montáž čidel. Čidla a budíky mají rovněž. Jen si nekupuj budíky s proměnnýma barvama podsvícení, nejsou dobré.
10.05, 19. 11. 2007, odpovědětuz nikldo nema nazor? cim vic tim lip
18.01, 19. 11. 2007, odpovědětNázor mám ten,že tohle chci koupit už dlouho,takže mi to taky pomohlo.Jen přemeýšlím kam dát ten budík aby to nekazilo vzhled palubky.Přemeýšlel jsem nad tím,že vyhodim hodiny a dám tam místo nich tlak oleje.Bylo by dobrý i sledování hladiny oleje.Toho vylágrování v nevhodnej čas se fakt děsim,proto bych chtěl mít tlak a čerpadlo pod kontrolou a v případě problémů podchytit závadu dřív,než se motor vylágruje.
21.41, 20. 11. 2007, odpovědětPresne proto to chci mit pod kontrolou taky. co vim tak 2.0 jsou nachylne na olej a vule v klice cimz profukue pric. Perj moc zerou olej coz nastesti neni muj problem ale jistota je kulomet.... Nic vymenovat nebudu. Vrazim to na A sloupek a bude. I jsem si nasel budiky ktere maji rucicku svisle v klidovem stavu (jako tacho a otackomer) a s bilym podkladem a zel podsvicenim. Takze do interieru mi sedne jako prdel na hrnec :) Nevijm jak tobe ale me se zda Drzak na A sloupku idealni :)
7.22, 21. 11. 2007, odpovědětPak ukaž fotku,jak jsi to nastylingoval :) Taky o tom uvažuji.
14.55, 25. 11. 2007, odpovědětNa autodoplňkách jsou nějaký mezikroužky a T a Y adaptéry,s rozměrama,na Alfu,ale já se v tom vůbec nevyznám.Neni problém to koupit,ale nwm kam se to montuje. teplota vody M16x1,5 teplota oleje M22x1,5 tlak oleje M14x1,5
15.10, 25. 11. 2007, odpovědětchtěl jsem se zeptat,už máte někdo namontované v autě ty budíky na teplotu a tlak oleje,nebo je to pořád ve fázi přemýšlení díky za info
22.34, 30. 12. 2007, odpovědětJá se rozhodnul,že vyhodím stávající hodiny a místo nich půjde tlak oleje.Nějak se mi nechtělo montovat budíky na sloupek,nebo palubku které by to designově akorát uškodilo.Teď shánim ten panel se třemi budíky abych to mohl doma v klidu rozebrat a zabudovat tam ten tlakoměr místo hodin.Pak už jen vyměnim kus za kus.Jinak dodávka obsahovala budík i snímač tlaku - ten zatím nevím jak a kam připojím (jestli přes redukci pod olejovej filtr,nebo přímo do mazacího kanálu,to jestě nechám projít hlavou a taky podle místa).Když by jste se někdo chtěl zbavit tý trojice budíků,tak bych je vzal.Musely by být bílé+zelené podsvícení a taky za nějakou rozumnou cenu.Až to budu montovat,nafotim to a dám někam na net - ale nevidim to dřív jak se oteplí - to znamená někdy v březnu,dubnu.V tom mrazu se v tom chci vrtat minimálně))))
23.05, 30. 12. 2007, odpovědětTady,to je on,už se těším až tam bude:))))http://strawberry156.rajce.idnes.cz/Meric_tlaku_oleje/#HPIM3621.JPG
23.17, 30. 12. 2007, odpovědětted te nechapu. Chces bidiky koupit nebo prodat? Jestli koupit tak bych pro tebe mel vsechny
14.59, 2. 1. 2008, odpovědětmomentalne je to ve fazi fin krize. oprava brzd valce a rozvody
14.28, 2. 1. 2008, odpověděttak já to asi vyřeším tak, že ty budíky dám místo popelníku(stejně jsem nekuřák),A sloupky jsou obsazeny výškovými reproduktory a do stávajících budíku se mi rýpat nechce,udělám z laminátu takovou kapličku aby to pasovalo .ale pořád taky přemýšlím,jak a kam zapojím ty čidla
8.14, 31. 12. 2007, odpovědětNa blbý otázky blbá odpověď. Dejte si ty čidla do prdele,když tomu nerozumíte nechte si to udělat.Pak něco každej zkurví a potom to svádí nato že jeto Italský Krám.6asnu nad borcama kteří si hrají na Alfisty a ve skutečnosti to jsou jen Kurviči aut.
19.55, 31. 12. 2007, odpovědětNo kurvici aut... I ty alfisto. No nekomu vyhovuje prijit a rici udelej tohle tamhle. Tady mas kes a funguj a nekdo by rad o aute co ma rad a ma knemu nejakej vztah by o rad vedel jak to funguje. Kdyz se te zeptam jak sepne klima tak reknes "zmacknu ten cudlik na panelu" a tak dale "zmacknu, zatahnu, zmacknu zatahnu" Kurvy nekdo tobe auto? ne, tak co resis? zajed si do servisu at z tebe ma aspon nekdo radost.
14.51, 2. 1. 2008, odpovědětMojmíre -ty chytrolíne,ono těch možností je více a když k tomu tématu nemůžeš říci nic smysluplného tak sem nelez -mě vůbec neznáš,tak tady nekecej kraviny, že jsem kurvič aut,moje auto jsi nikdy neviděl -a co se týče italských aut,tak řeči co se o nich vedou mě nezajímají,protože mám jinou zkušenost-měl jsem Regatu,2x Cromu,Bravu a nyní Alfu
20.18, 31. 12. 2007, odpovědět