Hoj vcera mi zacalo neco skripat u leveho predniho kola. Je to takove pravidelne prerusovane skripani nebo spis jako by se mi tam zula guma ci co. Dival jsem se na to jen s vytocenyma kolama (vyhled na prd) ale nic spatneho jsem tam nevydel. Skripaloto hlavne kdyz jsem tu stranu odlehcil (pri zataceni vlevo) a pri zatizeni se to ztratilo, ale zacalo to delat i na rovince. Zhorsuje se to !!!! Sakra. je to 2.0 TS 97rok. Napovazte co by to mohlo bejt prosim .... Diky
6.49, 20. 11. 2007, odpovědětPockej na poradnej dest:-). To mi vzdycky pomohlo,a nebo prostrikat ty pryzove casti siliconem,i kdyz to ma jednu nevyhodu,pekne se to za-se-re.... Mne to dela asi horní rameno,ale ted je zas klid... Uz se to objevilo 3krat a zase prestalo:-).
8.24, 21. 11. 2007, odpovědětme dela to same predni prave, znamy mechanik radil ze to budou vymlacene gumicky v silentblocich.....
8.28, 21. 11. 2007, odpovědětno me to prave zacalo delat po mycce. byla spinava jak pes tak jsem ji umyl v mycce a od te doby to dela. Ale hlavne je to otacive skripani. Jako neco na poloose nebo lozisko ale je to evidentne guma. Ale nic vosoupaneho tam neni. Uz jsem na to mrkal.
9.21, 21. 11. 2007, odpovědětMusis vydelat tlumic i stim ramenem pak si to nastole vpohodicce rozmontujes do vrchniho ramena das novy silenbloky ktery poradne namaz grafitovou vazelinou a mas pokoj.. Hokna asi na tri hodky..
8.46, 21. 11. 2007, odpovědět