Dnes mi z Belgicka dotiahli 156SW 2.4JTD a 1hod som pojazdil, potom som musel ist do prace. Teplota zohriata na 75°C a stale isiel studeny vzduch, takisto sa nedalo prepnut na kurenie noh, ako keby potenciometer na teplotu vzduchu a smerovanie vzduchu nefungovali. Sila ventilacie funguje bez problemov. Rozsvietila sa aj kontrolka airbagu, ktora pred tym nesvietila. Auto nebolo z predu buchnute,airbagy by mali byt OK. Na auto sa davalo uplne nove turbo a rozvody. Dakujem za info. Ozaj kde sa da zohnat manual v Slovencine alebo v Cestine na CD 156SW 2.4JTD. Dakujem
18.09, 20. 11. 2007, odpovědětcaf skus si vybrat radio a zozadu kde mas owladanie smeru wentilacie je umela packa do ktorej zapada lanko...to lanko ma na konci take ukoncenie ako struna a ta musi zapadnut do toho tiahla.... mas to zrejme bud ulomene alebo len vyskocene..asi pred dwomi tyzdnami som mal takyto problem...
18.25, 20. 11. 2007, odpovědětto bolo na ten rozwod wzduchu
18.28, 20. 11. 2007, odpovědětto sportivo: ty máš manuální ovládání směru vzduchu, on má určitě elektronicky ovládané
19.34, 20. 11. 2007, odpovědětto lukáš: ja som dal nawod ako to bolo u mna.. a to ci to ma elektronicky owladane nespominal....
19.47, 20. 11. 2007, odpovědětServus Pali.. Mas tu alfu iba chvilu a uz tolko veci naraz..?? :D Co to mas za model? Ten airbag bude OK ale problemy byvaju v "slimakovi" na volante.. Tiez som to mal.. Svietila kontrolka airbagu dal som to na diag.. hodil reset.. 2 dni to nesvietilo a potom zase.. Takto sa to opakovalo asi 3x a potom som zistil ze to je tym slimako...
21.48, 20. 11. 2007, odpovědětAlfu sme dotiahlia predpokladali sme ze tam nejake chyby budu. Co je to "slimak" na volante? To rozdelenie vzduchu je asi elektronicke, pretoze to ide velmi lahucko.
21.20, 21. 11. 2007, odpovědětJasne ze to je elektricke... Ked sa pozorne zapocuvas tak pri toceni ovladaca smeru prudenia vzduch pocujes ako pracuje ten motorek a obracia lopatky v palubke.. Aspon u mna je to tak.. Slimak je taky ten kabel nieco ako na telefone od sluchadka k telefonu.. Taky natoceny kabel.. Tam byva zvacsa zavada.. aspon u mna bola..
13.58, 22. 11. 2007, odpovědět