Dostal som k 156SW 2.4JTD len jeden klucik.Som teraz mimo auta tak neviem co a ako funguje. Viem ze na aute funguje central na dialku som ho neskusal. Na kluci su dve tlacitka (asi central na DO a otvaranie kufra). Ked zmagnem ten spodny na kufor tak sa zopne cervena ledka. Chcem sa spytat ci vsetky varianty mali central na DO. Podla vybavy mam asi Sportpacket III. Je tam 8x airbag+ koza, karbon 16" alu a je to nizke, cervene podsvietenie. Dik za info
18.54, 20. 11. 2007, odpovědětKtory to mas rocnik..? Podla opisu toho kluca je to uz novsia alfa.. cize 2002 a viac..? Kazdopadne tie kluce su jak z cokolady... :) Vzdy je cudne ked dostanes k autu iba jeden kluc... :( Dostal si aspon ten hnedy servisny s kartou..?
21.53, 20. 11. 2007, odpovědětAhoj, Alfa je 02/2001 ked to bol kamos brat v cudzine dostal len jeden kluc, klasicky vyskakovaci bez karty. Vysiela ten kluc aj nejaky kod do auta? Po par sekundach sa zhasne CODE na palubnej doske, je to tym ze kluc nieco vysiela?Dik
21.14, 21. 11. 2007, odpovědětJasne.. Vsetky alfy maju v kluci chip na imobilizer.. Tiez celkom casta zavada u Fiatov a alf... ze ti stale svieti kontrolka CODE a nemas sancu nastartovat.. Je to blbe lebo ked budes chciet dalsi alebo novy kluc potrebujes ten servisny s tou kartou... Ale dnes sa da uz vsetko ked vies ako :) Origos novy kluc ALFA bez karty stoji 5500sk.. ak mas kartu a ten servisny kluc je to o nieco lacnejsie..
14.06, 22. 11. 2007, odpovědětTak to je uplne v prdeli. Mam len ten jeden kluc a minule mi to CODE nechcelo zmiznut. Az na druhe otocenie. Drbne ma, ked to priatelke niekde zacne haprovat. Takze som nahraty, co by ste doporucili? Dik
22.59, 22. 11. 2007, odpovědětDa sa spravit taka lacna nudzova varianta.. Nechat si urobit kluc (neorigos) Robia to v kazdom lepsom zamocnictve.. Mna kluc na punto s chipom vysiel na 1000sk. Blbe je ze davaju na to take blbe plasty..
10.10, 23. 11. 2007, odpovědětHej to je tiez riesenie, ale ako potom nastartujem, ked mi kluc nebude vysietat code do imobilizera? To je v pripade ze stratim ten kluc original. Dik
11.48, 23. 11. 2007, odpovědět