uz som rozhodnuty chcem ju.pozeral som nejake inzeraty v nemecku a podobne a ceny su od 10.000.-€ hore.ale je to moj sen:)bud cervena alebo modra.kto ju ma este okrem zlutasa?
21.18, 21. 11. 2007, odpovědětČervená 156 GTA
22.06, 21. 11. 2007, odpovědětHezký sen. SW, nebo sedan? Držím palce, ať se Ti podaří pěkný kousek. Hlavně se podívej na přední brzdy, ať to jsou ty větší než 303 mm.
8.14, 22. 11. 2007, odpovědětJa si nemuzu pomoct,ale ja o ni zacinam taky premyslet cim dal tim vic. Ted mam V6,super auto,nadherny zvuk a po ctyrech letech s nim chci u sestivalce zustat,takze do ceho jineho jit nez do GTA. A rozdil 60 koni asi taky bude dost znat. Takze na jare se uvidi,ale srdcem mne to tahne prave pro tenhle skvost...... Panove co jiz GTA vlastnite,jak jste s nim spokojeni ???
22.27, 5. 1. 2008, odpovědětŠestiválec od Alfy mám třetí v pořadí. 155 2.5V6 75 3.0V6 156 GTA. Mám ho od loňského léta, a pokud mám posuzovat ty hlavní dojmy které Tě asi zajímají jako výkon ,brzdy, spotřeba, jízdní vlastnosti , tak můžu hodnotit vesměs jen kladně.Motor jde fantasticky odspodu, nečekal jsem že bude GTA tak pružné, samozřejmě že ten správnej zátah začíná někde ve 4tis ale i do těchto otáček je plnej síly a vervy zatahovat. Jak překročí 4tis, začíná famozní zátah kterej doprovází zvuková kulisa startu BOENINGU. Táhne do omezovače a nevadne, omezuje asi na 7.200 Moje dlouhodobá spotřeba je 9.6 Pokud tomu někdo nevěří jeho chyba...Spotřeba mě vlastně na GTA šokovala nejvíc, čekal jsem hrůzné scénáře od 12ti litrů nahoru, ale naprostej omyl. Podvozek je sice tvrdej ale spíše se odráží jeho výhody. Absolutně minimální náklon a jistá stabilita při manévrech. Co mě ještě udivilo , že GTA je svým způsobem trochu přetáčivé a tím potlačuje nedotáčivost předokolky.Alespoň takto se chová moje GTA. Brzdy (zatím)nevadnou a dávkování je fantastické. U novějších ročníků jsou brzdy větších průměrů. Spolehlivost ? nemám absolutně žádnou poruchu, krom nedostatků které souvisí s předchozí historií GTA... Uzavřu to asi tak, že jsem spokojen a jsem rád že ho mám. Má fantastický vzhled a jízda přináší radost. Jen info - povinné ručení 7 000,-
0.25, 6. 1. 2008, odpovědětTo AR : Diky za vycerpavajici postrehy,jde videt ze si to auto uzivas,jak taky jinak.. S vyssim povinnym rucenim a spotrebou pocitam,to je jasne ,ale na oplatku Ti to GTA plne vynahradi jizdnimi dojmy. Ohledne te Tve spotreby to tedy koukam,to je mile zjisteni,na druhou stranu kdyz ji davas kour tak si asi vezme,ale to mne netrapi,holt 250 kobylek je treba necim nakrmit... Mas nekde nejaky fotky Tveho GTA,kde by se dalo na nej mrknout ???
1.12, 6. 1. 2008, odpovědětKdyž tak sem potom hoď postřehy jak to vše dopadlo, pokud to teda vyjde ...
9.19, 6. 1. 2008, odpovědět