Tak dnes som to s mechanikom pozrel preco mi to vobec nekuri, a cuduj sa svete - majitelovi predomnou asi tiekol radiator kurenia, tak prepojil vstupnu a vystupnu hadicu spojkou, takze do radiatora nesla vobec voda. Chceli sme sa vsak prsvedcit ci je to vtom - ked sme to nahodili ochvilu bola pod nohami voda. Takze sa chcem spytat, ako najjednoduchsie vybrat radiator kurenia, tipujem ze budem kupovat novy.Dakujem
12.54, 27. 11. 2007, odpovědětVzhledem k jeho umístnění je třeba sundat palubní desku a potom se dostaneš na těleso vzduchotechniky, které je třeba demontovat. A potom už není problém vyměnit onen radiátor. Raději zkus nějaký přípravek k utěsnění, ale to už zřejmě zkoušel majitel před Tebou.
13.15, 27. 11. 2007, odpovědětJJ palubka musi jit dolu moc ti nezavidim tento vikend jsem to delal na puntu 1 a byla to drbacka jak blazen hlavne tech kabelu.
13.31, 27. 11. 2007, odpovědětjj presne tak.. Tiez som mal to iste na punte.. hrozne nieco.. :( Drzim palce.. Inak myslim ze v PD robia opravy tychto radiatorov.. Vyslo ma to aj s kurierom 1000sk.. novy stal na punto 2000..
14.54, 27. 11. 2007, odpovědět