Kde by mohli byt priciny nefungovania rozdelenia ventilacie. Stale to fuka cez stred palubovky a nereaguje to na nohy, okno ... Dakujem
12.55, 27. 11. 2007, odpověděttak takle ti nekdo teko poradi....muze byt v haji prepinac...muze byt v haji ridici jednotka klimatizace,muze byt v haji servomotorek....
13.10, 27. 11. 2007, odpovědětchcem sa Ty spytat ci si z tym nieco spravil? ja mam podobny problem ako Ty ale ja som zistil ze mam vzadu utrhnute lanko , potrebujem ho vymenit a netusim kde mam hladat druhu stranu , ak si to neako zrobil, tak daj vediet ! dikes
8.08, 29. 11. 2007, odpovědětKde vzadu mas odtrhnute lanko?
8.26, 29. 11. 2007, odpovědětak som to vsetko rozobral , a tam su dve lanka jedno je na regulacie teploty a jedno je na regulacie vzduchu ,a to co je navzduch je otrhnute, na konci by malo byt take ako ocko a ja ho tam nemam!! tak potrebujem tam dat nove lanko ,a netusim kde je vlasne ta druha strana toho lanka !
8.30, 29. 11. 2007, odpovědětno a aby som bol presny ze kde,, tak je to hned v strdovom panely :-)) zo zadnej strany ....
8.55, 29. 11. 2007, odpovědětten isty problem, krutim tym gombikom naprazdno a fuka mi to zo vsetkych otvorov rovnako stale, ale najviac asi na nohy a z bocnych ofukov. na predne sklo velmi slabo a preto sa mi dost zahmlieva.
9.04, 29. 11. 2007, odpovědětno ja mam este ten starsi model a to bez klimi, a mam to vsetko riadene lankami , a ked som rozobral ten stredovy panel tak som mohol aspon regulovat to topenie z lankom tak som to dal do poslednej polohy na okna. ale ajtak to treba zrobit ,tak ako to ma byt .... ak s tym nieco urbobis tak daj potom vediet ok , a popripade mozes to aj nafotit ,,,,
9.29, 29. 11. 2007, odpovědětFeeha, tak to som netusil, ze boli 156-tky aj s lankami. Ja mam klimu a je to ovladane na stredovom panely elektronicky, preto som sa pytal...
12.52, 29. 11. 2007, odpověděttak som sa dnes do toho s chutou pustil. vybrat tu krabicu s ovladacmi je trest bozi, treba odmontovat asi milion samoreziek, stredovy tunel a rozne plechy, cely som dorezany. Nakoniec sa mi to podarilo vybrat a kukam, ze lanko na regulaciu teply/studeny tam mam ale to na ovladanie smeru vzduchu nikde... tak dalej rozobrat odkladaciu skrinku, vseliake kryty a neviem co tam este je vsetko, dokonca som tam nasiel 3 rozne koncovky od anten na radio s kablami, ktore sa stracaju kdesi v kablovych zvazkoch. No a teda to druhe lanko som nasiel zapichnute v penovom oblozeni uplne vzadu a bolo na nom tiez odrthnute ocko. A ako som sa na to dival, myslim, ze neni ziadna sanca ako sa dostat k jeho druhemu koncu, tie tiahla a paky su absolutne nepristupne. Cely nasraty a premrznuty som vsetko nechal tak a zabuchol dvere. Dnes mam toho dost.
15.28, 1. 12. 2007, odpovědětpalo: caf ako tak sledujem twoje prispevky tak si zrejme kupil "exemplarny kus" auta ....
16.02, 1. 12. 2007, odpovědětNajviac ma sere ze som to doliahol z vomku priatelke miesto felicii (nech ma nejaky komfort a bezpecnost) a teraz jej ani nechcem hovorit co vsetko tam je zle a bohuzial stale nemoze na nom jazdit. Vidim ze to tak este mesiac potrva kym sa to da doporiadku.
18.32, 1. 12. 2007, odpověděthm udel zlej kupi.... zrejme si to kupil po nejakom expertowi co sa o to auto "staral"
18.48, 1. 12. 2007, odpovědětAhojky. K problému: někdy se stane ,že když se zatlačí rádio do panelu, tak toto má vzadu upevňovací šroub pr: 6 mm. tento šroub prohne těleso topení tak že přitlačí stěnu tělesa na klapku a znehybní ji. Motorek ovládání klapek nemá sílu tím hnout! Řešení: pryč šroub. To jsem řešil u své 156 TS 2.0 a pohoda. ČAO
20.07, 3. 12. 2007, odpověděttak ako, uz vieme ako sa dostat k tym klapkam ?
16.11, 9. 12. 2007, odpovědět