kontroloval som všetky 4 žhaviče, javia sa v poriadku no stále bliká tých 30 sec. po štarte kontrolka. Vie niekto ako pracuje relé žhavenia ? Oproti klasickým dieslom nejde z neho totiž žiadny "silový" kábel, určený práve pre väčší odber prúdu žhavičmi - ako je toto riešené ? Dožhavujú žhaviče aj po štarte tak ako na klasických diesloch cca ešte 20 sec. ???
7.42, 29. 11. 2007, odpovědětKedže som medzičasom významne pokročil v "pátraní" - odpoviem si sám, možno to pomôže niekomu dalšiemu...Takže ked mi aj po skontrolovaní všetkých žhavičov stále blikala tá kontrolka žhavenia 30 sec.po štarte, pustil som sa do samotného relé žhavenia. Okrem dvoch konektorov ja na ňom pripojený jeden silový kábel na ktorom MUSI byť vždy +12V.Ja som ich tam nemal-nakoniec som zistil, že chýba celý kábel!!!!! Mal byť napojený priamo z batérie cez hnedú 70A poistku - nahradil som ho a žhavenie je vyriešené! Ešte jeden šokujúci poznatok - to auto chodilo doteraz bez žhavenia a štartovalo aj pri -8°C úplne v pohode-dosť nepochopiteľné...
10.28, 3. 12. 2007, odpovědětco je natom nepochopitelne ved je to comon reil tak to musi skocit aj bez zhavenia bez problemov
8.47, 7. 6. 2008, odpovědět