máte někdo zkušenosti ze servisem Koryčan je v Buku u Přerova. díky
12.37, 1. 12. 2007, odpovědětNazdarek.ja jsem taky z Prerova presneji z Lysek a nikdy jsem neslysel o nejakym servisu neslysel...zajimalo by me to.....kde to tam presneji je?
9.57, 2. 12. 2007, odpovědětAhoj,jsem od Kroměříže,mám Alfinu 156 1.6 TS. Složitější opravy a výměny / variátor,rozvody atd./se vyplatí servis VENCAR Staré Město / mám s nimi velice dobré zkušenosti,jsou ve všešch směrech přijatelní.Drobnější servis /oleje,filtry,svíčky a nákup ND /používám servis Auto Korner Hulín. Mají tam celkem všechno a za "normální ceny" P.S. Od Přerova to není tak daleko a Alfa Romeo si zaslouží kvalitu ,kterou dokáže vrátit.
10.57, 17. 1. 2008, odpovědětAuto Korner??To si děláš prdel ne?Tam bych auto nedal ani za prase....a normální ceny? Byl jsem tam 2x na drobnou opravu (tlumiče a ramena) po jejich opravě to bylo ještě horší než předtím(nenechali si ty nové díly?!)Ty voe, Olej 1 l Selenia 450,-Kč!!, Čerpadlo serva 18000,-Kč (a to byl ještě repas z italie), variátor 6500,-Kč, svíčky NGK 7600,-Kč...a vedle Kornera je fiat (taky bych tam nejel) ale díly tak o 1/3 levnější. Jo a v Přerově si zajeďte do servisu Sušek, směrem na Henčlov po pravé straně. Ten alespoň autům rozumí...a díly sežene levně taky má i diagnostiku a hlavně se sním dá na všem domluvit a poradí.
7.58, 11. 8. 2008, odpovědět