Ahoj premyslim o jednom z tehlech motoru a nejak nevim.... vykon maj podobny... 1.8 levnejsi pojistku a krapet min popapa asi ze.. diky za nazory
11.48, 2. 12. 2007, odpovědětto je jen na tobě, kdesi jsem četl že 2.0 ne míň spolehlivé, že je náchylnější na zadření a jako jedinej má ještě navíc nějakou vyvažovací hřídel ale asobně znám několik 2.0 a bez problému
14.28, 2. 12. 2007, odpovědětMne to pride asi tak ze aj ked ma 1.8 mozno trochu mensiu spotrebu,ma aj o nieco mensi vykon,a ked sa budes salit,co sa urcite budes,mas mensiu vykonovu rezervu,co znamena ze ho budes viac pucit. To je jasne ze to potom zozerie viac,ale ten vykon vacsi nebude. Urcite je super aj 1.8,aj 2.0,ked si na benziny tak casom budes chciet urcite silnejsi a silnejsi. Tak si radsej rovno kup dvojku,a nebudes si potom nieco vycitat:)) Ja mam 2.0 a uz pokukujem po 2.5....to je asi diagnoza. A co sa tyka poistky,agenti vedia carovat takze s tym by som si hlavu nerobil,a rocne to zas nejaky rozdiel nieje.
16.10, 2. 12. 2007, odpovědětahoj, zrovna jednu prodávám. souhlasím s jarikem, že výkon motoru je návyková věc a 2.0 už mi příjde jako slaboch:-) není to jen o výkonu, ale i o krouťáku. toho není nikdy dost a 1.8 na tom není nijak zvlášť dobře.. nech si to projít hlavou, povinný ručení není problém - platím cca 5 a půl ročně. na dvoulitr docela dobrý ne?:-) kdybys měj zájem, ozvi se.
16.29, 2. 12. 2007, odpovědětAhoj hele doporucuju 2.0 pak by ti tech par koni chybelo.... Ver mi:-). Jestli ses nekde z okoli prahy tak te svezu:-). http://moje.auto.cz/pivrnec/alfons.html mam na ni pres 40tis,a je naprosto spolehliva!!! Jen mi prasknul drazkovanej remen
16.43, 2. 12. 2007, odpověděthttp://bartolomej.rajce.idnes.cz/alfa/ tuhle můžeš mít
17.00, 2. 12. 2007, odpovědětjakub:ahoj,kolik za ní chceš a napiš pár informací+foto,dík
17.29, 2. 12. 2007, odpovědětJa jsem uvazoval o 2.0 ale pak truchu o 1.8 ale asi ten dvoulitr bude nejlepsi... jinak auto planuju koupit po maturite... cili nekdy v kvetnu.. a stejne ted je docela mrtvo v bazarech.. Nasel jsem na netu nekde na prodej 2.0 turbo... ten se seriove nemontoval ne... to tam asi nekdo prehodil z gtv ze? dekuju
16.00, 7. 12. 2007, odpovědětjsem se zapomel podepsat... v predeslim prispevku.. sorry
16.02, 7. 12. 2007, odpovědět