Co mi pořád začlo svítit "hladové oko"jsem najel cca.50km a jel projistotu natankovat.Natankoval jsem do plna,bylo to 58l..Četl jsem,že nádrž je na 70l.,neboli 63+7l.rezerva.Je možné,aby "hladové oko"zacĺo svítit a v nádrži bylo ještě cca.15litrů nafty?Nesvítí nějak brzy?Ručička je samozřejmě na nuli.Mám 1.9jtd sw
23.42, 6. 10. 2006, odpovědětMáš to popletený. Nádrž je na 63 litrů a posledních 7 litrů je cejchovaný jako rezerva. Ne že navrch k těm 63 litrům přidáš 7.
0.04, 7. 10. 2006, odpovědětJo díky,tak to se tím všechno vysvětluje.Zdálo se mi to néjak divné.Takže,když je tam posledních cca.7-8l.,tak kontrolka začne naplno svítit. Ještě Miloši otázka k topení.Nemám zaplou klimu,na kolečku mám 21st. a na ventilátoru ne auto,ale 1..Venku je třeba 14st.Je možné,že topení topí?Když je venku tŕeba 25st.tak jde chladnější vzduch?Podotýkám,že není puštěná klima.To si i bez klimy samo reguluje teplotu?Nějak tomu nerozumím.
0.28, 7. 10. 2006, odpovědětTopí ale nereguluje. Je to jak u normálního auta když si dáš selektor(to kolečko ) na různý pozice (víc teplo= víc do červena; míň teplo= do modrý půlky). Automaticky to jede pouze při přepnutí na auto. To si pak nasává vzduch z kabiny tím mřížovaným otvůrkem pod ovladačemi a podle teploty to pak reguluje automaticky.
1.18, 7. 10. 2006, odpovědět