Dotaz jak mám seřídit světla svítí mi hrozně dolů těsně před auto. nějak nemohu najít nějakej šroub nebo něco abych to trochu zvedl díky
21.27, 2. 12. 2007, odpověděttak v tom by som chcel poradiť aj ja, ja ich mám rovnako nasvietené tesne pred autom, ja som našiel tie šesťhrany, ale na jednom sa pretáčajú a druhý je pri kontakte so svetlom zlomený pri uchynení.. Mám ich kúpiť nové alebo....? Inak sú v poriadku..., Poraďte , prosím..
22.04, 2. 12. 2007, odpovědětMěl jsem stejný problém ... nahoře, jak jsou ty malé nálepky světel, je takový černý čudlík, myslím že šestihran ... tím se seřizují světla. Já to musel hodně promazat, páč to nešlo skoro vůbec ani kombinačkama... Ale teď už je to v pohodě. Měl jsem ještě jeden problém, v servisu mi tam dali nějak blbě žárovky, zkus se podívat, jestli je máš zajištěné i tím "drátkem", protože mě se s tím asi nechtěli moc drbat, tak je tam jen tak nasunuli... a já se pak divil, proč na mě všichni blikali - to tím, že žárovky si dělali a svítili, jak se jim chtělo.
7.41, 3. 12. 2007, odpovědětpatici na H7 vymyslel blb, protoze se lehce sasune na nespravnou pozici a pak to sviti kam nema ... tech fabii, co sviti jednim svetlem do protijedouciho okna je dost ...
8.25, 3. 12. 2007, odpovědětno je to trošku složitější, ale když má člověk trochu trpělivosti, tak se to dá zvládnout...
13.16, 3. 12. 2007, odpovědět