Zdarec.potřeboval bych poradit se spojkou.Mám spojku vyměněnou a odvzdušňovali jsme to.Teď zabírá hned 1cm zespodu.ale zdá se mi to nějaký divný.neodvzdušňuje se ještě nějak jinak než přez ten váleček?nebo je to normální? 1.8TS 106kw
16.40, 3. 12. 2007, odpovědětCau.Odvzdušnoval jsem to přes tu hadičku.Když tekla kapalina,tak jsem ji dorazil a zastrčil dratěnou pojistku.Hlavně aby uplně vypínala,po pár desítkach km." si to sedlo"a pohoda.
19.13, 3. 12. 2007, odpovědětVezmeš si stříkačku,na ní si nasadíš hadičku,průměr podle odvzdušňováku.Nasaješ si do stříkačky kapalinu bez bublinek,nasadíš hadičku na odvzdušňovák a prostříkneš to. pak odvzdušňovák utahneš a mělo by to být v cajku.Dle potřeby opakovat.Čus.
19.26, 10. 12. 2007, odpovědětZdravím, včera jsem se snažil odvzdušnit spojku u AR 156, 1.8 TS, no částečně se to povedlo (auto řadí), ale stejně jsem moc nepochopil princip, hlavně z návodu od Milana - na převodovce sundám gumovou záslepku, kouká ven trubka s odvzdušňovákem, vytáhl jsem závlačku, rozpojil hadičku a do ní natlačil stříkačkou kapalinu...je to dobře nebo ne?
9.48, 21. 5. 2012, odpovědětno neviem ale mne to pride hlupost ked tam natiskas tu kvapalinu tak ten vzduch co je v systeme ti tam ostane tak ci tak no nie? ja som to robil tak ako pri brzdach proste vytlacit vzduch von... a to naslapat po zopar naslapani stlacit pedal dole a povolit odvzdusnovak hned ho zatiahnut a slapat opat a tak dokola az pokial strieka cista kvapalina bez vzduchu :) mozno sa mylim ale ja som to urobil tak a funguje to v pohode sewa
15.01, 21. 5. 2012, odpovědětNo tak to bych chtěl vědět jak jsi ten odvzdušňovák povolil, když je ten ventil součástí té trubičky :/
17.33, 23. 5. 2012, odpovědětHadicku jen povytahned v prvni poloze a jakmile nejdou bublinky tak ji zase zasunes a zajistis zavlackou a hotovo.
21.40, 23. 5. 2012, odpovědět