Na 2.4 JTDM sa mi už 2x stalo, že pri studenom štarte auto náznakom naskočilo a hneď zhaslo. Potom asi 3x nenaskočilo a na štvrtý pokus už chytilo a išlo dobre. O 3 dni sa to celé opakovalo. Neviete niekto, v čom by mohol byť problém? Vstrek ani kľúčik mi nesvieti, nádrž je plná. Vďaka za typy.
19.51, 3. 12. 2007, odpovědětvďaka za vaše rady....
17.27, 4. 12. 2007, odpovědětAhoj peto, tak já jsem problém ůspěšně vyřešil,no ten tvůj problém mi nápadně připomíná ten můj, všechno bylo v relátku pro čerpadlo v nádrži, prostě kontakty byly volnéa tím se ta patice relátka i s konektory neůměrně přehřívalo a tím odešlo relé! poradím ti jen jedno jak ti to nebude startovat sundej hadici s filtru do čerpadla a podívej se zdali ti tlačí naftu.
17.57, 4. 12. 2007, odpovědětTento problém Peto znám.Dělá to jen při studeném starte a to jen někdy.PC píše -Motor control failture , go to dealer.Je to horší baterie, nebo snímač polohy vačky.Dal jsem nové Alfa nyní OK.Co Ti říká diagnostika?
8.54, 5. 12. 2007, odpovědětBaterku mám novou a sviňa diagnostika píše unknown error. Ale ten snímač jsem podezíral. Zkusím ještě to relátko, jak píše Honza. Dneska ráno to udělalo zase, ale bez snahy chytnout. Tvářilo se to úplně jako když padá nafta. Vím, že je to blbost, ale chovalo se to úplně tak.
8.38, 6. 12. 2007, odpovědětKamaradi mel jsem stejny problem. Procistil jsem relatka, palivove cerpadlo, reset RJ odpojenim cca na pul hodky a je to v cajku :) zkus-nic neztratis. Good luck
3.31, 6. 12. 2013, odpovědět