Nazdar ve spolek. Stalo se mi na mé 156 1,8 TS, že mi to nechtělo vzít klíček, stalo se tak zničeho nic, zůstala svítit kontrolka. čtečka jej vzala až tak na 20. sepnutí. Klíčkem to nění. Zkusil jsem i náhradní a ten taky nefungoval. Diagnozá nenačla žádný problém? Neměli jste někdo taky takový problém. Jak to vyřešit. Já to vyděl už na odtahovku.
19.55, 8. 10. 2006, odpovědětJá jsem měl ten samý problém,taky mám 156 1,8 TS a kolega mi poradil abych před startem otočil klíčkem na první polohu a jak zhasnou kontrolky otočíl klíčem dál a nastartoval auto.Zatím nemám problém.Byl jsem s tím i autorizovaném servisu a neudělali nic,řekli mi to je v pořádku.Kdyby Ti svítila kontrolka imobilizéru nastartuj bez něj,dá se obelstít.Na kartě máš kód a sešlapuje se plynový pedál.Mělo by to být v manuálu.Já jsem tak nastartoval jednou a potom jsem se řídil radou kolegy a zatím mám klid a jsou to už asi 4 roky.
20.23, 8. 10. 2006, odpovědětStalo sa mi niečo podobné, naštartovať sa mi podarilo asi na desiaty krát, ale odvtedy mi to viac neurobilo. Tiež som skúšal obidva kľúče a nepomohlo.
14.22, 9. 10. 2006, odpovědětZkus zkontrolovat ukostření káry, potom pojistku imobilizeru popřípadě vystříkej kontoxem pojistkový konektor a zkontroluj kabely na aku!Pokud ti svítí na panelu klíček a vstřik ani nestartuj nemá to význam.Mě to dělalo taky a po uvedeném postupu mám zatím klid(1,5 roku!)
19.51, 9. 10. 2006, odpovědětdíky. mě poradil nakonec kamoš abych při otáčení klíčku zmáčkl centrál, spínačka dostala šok a od té doby to nedělá.
19.13, 16. 10. 2006, odpovědětStalo se mi to samy u GTV 2.0 twin s. a vyřešil sem to tak že sem odpojil baterku počkal sem tak 5 minut a znova sem ji zapojil..a bylo to v poho
20.44, 17. 10. 2006, odpovědětAko sa naslapava kod plynovim pedalom ? Napiste mi prosim ako postupovat Dakujem
13.06, 28. 11. 2006, odpovědětnazdar alfáci,taky se mi to stalo,zrovna včera.přijel jsem po dlouhé době za kamošema a jen co jse vypnul motor,asi po 5 minutách chtěl nastartovat,tak nic.kontrolka imobilizéru né a né zhasnout.........stravil jsem tam cvakáním asi 40 min.prosím vás,jestli někdo znáte ten fígl,jak přesně vytukávat plynem.popište to tady,budu vám taky moc zavázán.
17.41, 21. 12. 2006, odpovědět