Dobrý den , Musím prodat mou 156 - rodina - prostor . Tímto ji nabízím nějakému fandovi který by měl zájem . Jedná se vozidlo nebourané , pravidelně servisované ve značkovém servisu . Rok výroby 2002 najeto 95000 km . Dovoz z Německa po 1 majiteli (doložím D TP) a druhým majitelem jsem já . DALŠÍ INFO : manuální převodovka, imobilizér, ABS, automatická klimatizace, el. ovládání zrcátek, ESP, lité disky, boční airbagy, alarm s dálkovým ovládáním, dálkově ovládané centrální zamykání, autorádio, palubní počítač, posilovač řízení, přídavná světla, repro, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, střešní nosič, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka, el. ovládání oken, magnetofon, pevná střecha, zadní stěrač, dělená zadní sedadla, síťka mezistěny zavazadlového prostoru, výsuvné opěrky hlav, 8 x airbag, otáčkoměr, protiprokluzový systém kol (ASR), venkovní teploměr Další informace: Pravidelný servis ,výborný stav,servisní kniha ,zimní pneu na plech. disk.,kompletní výměna rozvodů + hnacích řemenů , výměna filtrů a náplní ,výměna zapalovacích svíček AR - platina ,výměna předních horních ramen , výměna brzdových destiček předních + zadních cca 10000 Km. Plastové kryty prahů .Střešní příčný nosič .Mazel po fandovi CENA: 190 000,- KČ Kontakt : 603932687 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5986436
13.49, 4. 12. 2007, odpovědětKamaráde tak ta je nádherná, hned bych ti za ní těch 190tis dal, ale bohužel nyní musím koupit Tranzita :-(
14.29, 4. 12. 2007, odpovědětAhoj , bohužel jsem koupil před 14 dni JTS ale krátké , bylo za stejné peníze ale o trochu horším stavu . Musím říct že podle fotek je ta tvoje opravdu vymazlená . Cena je super a stav taky . Koupil bych jí opravdu okamžitě ale jedno auto už mám . Myslím že ji nebudeš mít dlouho , taková voňavka se jen tak nesežene . Původ je také jasnej já myslím že není co řešit . Přeji hodně štěstí při prodeji . A auto můžu jen doporučit . Arty
8.18, 5. 12. 2007, odpovědětMám na predaj PRESNE TAKÉTO hliníky!!Úplne nové!!Cena 12000sk.Možnosť obuť Dunlop SP 01 205/55/16.Obuté 20tis.skk.
11.03, 5. 12. 2007, odpovědětNová cena vozu 185 000,-
10.57, 7. 12. 2007, odpovědět