Jak to řešíte s přední spz? Koukám že někdo samolepkou, to by asi bylo nejlepší, ale ne pro policajti. Plastový podklad tam je velký a vypadá to špatně. ale u některých jsem viděl takový podklad co lícuje s nárazníkem. To je origo? nebo kde se to dá sehnat? Alfa je prostě nejhezčí bez značek
12.02, 6. 12. 2007, odpovědětjá tam mám takovej plastovej nástavec, kterej je asi origo a lícuje krásně s nárazníkem a na tom ještě ten klasickej rámeček na spz, kterej je ale dost hnusnej a pude co nevidět pryč...... taky sem uvažoval o samloepce, když sem alfu ještě neměl, ale to sem nevěděl, že se tam dělají ty nástavce, takže teďka je volba jasná...vpředu značka rovnou na nástavci a vzadu našroubovaná bez hnusnýho plastovýho rámečku s nesmyslnýma reklamama :-D
12.04, 6. 12. 2007, odpovědětja mel nejdriv samolepku, ted jsem radsi nasadil znacku.. mam ji pridelanou bez ramecku primo na narazniku. Mimochodem je vubec povoleny do znacky navrtat diry? (zatim mi kvuli tomu nikdo nic nerekl...)
12.31, 6. 12. 2007, odpovědětPrevrtat ju mozes samozrejme... Ale nie cez pismena...
12.42, 6. 12. 2007, odpovědětPřesně tak, vrtat ano, ale ne do čísel, samolepka musí mít vyjímku a být zapsaná v TP
13.00, 6. 12. 2007, odpovědětjsi povinnen upevnit značku tak aby nebyla snížena rozpoznatelnost textu ani informačních nálepek STK a emis. Zákon neudává zda má být v plastovém krytu či nikoli ani že by šroubky měli mít plastovou čepičku. Už jsem se s policajtama setkal a na předku jsem jí neměl. Řek jsem že auto je schválené na provoz v ČR a patřičný úřad mi nechce vystavit SPZ odpovídající vozu (menší) a proto jí vozím v kufru. S otevřenou hubou mi dali za pravdu. Nejsi povinnen vyvrtávat díry do nárazníku!!! Třeba na americký auto ti udělaj čtvercovou, tak přič by nemohli udělat i menší na alfu.
13.05, 6. 12. 2007, odpovědětNa to pozor, dnes je jízda bez namotnované RZ přestupkem, který musí PČR oznámit na příslušný úřad - trest: půl roku zákaz řízení natvrdo!!! - bez vyjímky + peněžitý trest (RZ nesmí být ohnuta, překryta či namontována na jiném místě než bylo konstrukčně určeno výrobcem vozu (např. tuning apod.) či zcela odstraněna)
13.16, 6. 12. 2007, odpovědětano to je pravda. Tak bych se opravil. Je sice v kufru, ale policajtům budu říkat, že mi asi někde upadla, ale že před jízdou tam bezpečně byla, jelikož jsem proved kontrolu před uvedením automobilu do pohybu :-)))))))) CITACE "namontována na jiném místě než bylo konstrukčně určeno výrobcem vozu" - Alfa není konstrukčně připravena na montáž SPZ této velikosti
13.40, 6. 12. 2007, odpovědětno to slyším poprvé, že by šlo nechat zapsat samolepku to TP. A menší tabulky stejně nedělají tak co s tím?
13.39, 6. 12. 2007, odpovědětTiez som chodil bez znacky vpredu,a mal som ju v kufri,a cakal ze budem vypovedat take nieco ze som ju stratil,teda ze odpadla. Len ked som isiel mimo SR tak som ju radsej dal,nechce sa mi s niekym vadit. Ale tiez mi tam nesedi,a asi pojde dole. Surovo.
18.26, 6. 12. 2007, odpověděta co ten plast co lícuje nárazník. Kde se dá sehnat? je to origo?
20.00, 6. 12. 2007, odpovědět