Ahojte, mám na palubovce kontrolku zapnutých pásů, ale je jakási divná... po nastartování po chvice zhasne ať si zapnu pási nebo ne.... a ikdyž je za jízdy rozepnu, tak se nerozsvítí.. prostě na pásy nereaguje... nevíte někdo?
12.22, 8. 12. 2007, odpovědětTakhle ta kontrolka přesně funguje, jak píšeš.Ona tě jenom tím,že chvílí svítí "decentně" upozorní,že nejsi přikšírovanej.Jiný značky mají zvukovou signalizaci,nebo nenastartuješ, když se nepřivážeš, v tomhle pohledu je 156 velmi liberální, jezdím totiž zásadně bez pásů!
12.32, 8. 12. 2007, odpovědětbez pásů budeš jezdit jen do prvního políbení okna, pokud se z toho ještě probereš, já to už zažil a to jsem myslel, že to udržím rukama a ono hovno, teď jsem si tak zvykl, že bez pásů se necítím ok
12.51, 8. 12. 2007, odpověděttak až se zásadně zabiješ, tak dobře ti tak
12.51, 8. 12. 2007, odpovědětJíra:jestli máš v autě u řidiče vak,tak si docela koleduješ...jesli se ti nic nestane při nějakým nárazu,tak tu dělovku,co dostaneš od vaku,až budeš mít hlavu u volantu,budeš těžko rozdejchávat...
13.44, 8. 12. 2007, odpovědětJá už jsem to okno 2x políbil, bylo to alew v autě bez pytlů.Já ale když se vautě přivážu, tak mám hrozně blbej pocit.Je fakt, že při jízdě někdy přemýšlím co by se stalo,kdyby vyskočilo naráz všech 8 pytlů!Ale zvyk je železná košile, jezdím tak už přes 30 let, starého psa novým kouskům nenaučíš!Amen.
16.20, 8. 12. 2007, odpovědětPánoví, každý kdo nemá v hlavě s prominutím nas... jezdí připoutanej v autě co má airbagy, páč až Vám ten bag bouchne do ksichtu s hlavou u volantu tak vám to s nejvyšší pravděpodobností zlomí vazičku ...přečtěte si o tom něco...
18.23, 10. 12. 2007, odpovědětSouhlasím,že je to o hubu a to doslova.Dřív sem na to taky jebal,když sem nejel někam dál,ale teď se poutám naprosto automaticky,naučil sem se to díky tomu že sem měl před alfou kabrio a tam to bez pásu byl opravdu divnej pocit.
18.29, 10. 12. 2007, odpovědětZephyr ty by si asi na motorke nemohol jazdit ked v kabriolete si uz mal divny pocit)))) v aute sa priputavam
8.58, 11. 12. 2007, odpovědět:-D Je teda pravda ze motorku nemam,ale to je uplne neco jinyho,tam ses tak nejak s tou motorkou,to mi vubec nevadi.Budto si tlamu rozbijes nebo ne.Ale v tom kabriu,sem mel proste pocit ze pri nejaky krizovy situaci bych,od toho volantu mohl "vypadnout".Proste s pasama se ridi lip,diky tomu ze vas pri pretizenich drzi v sedacce a nemusite se volantu chytat,ale ridit s nim.
9.39, 11. 12. 2007, odpovědětmas pravdu na moto s tym pocitas :-) no moto si stale vonku a v kabriolete ani vonku ani vnutri. heh
12.18, 11. 12. 2007, odpovědětNo kedze mne svieti kontrolka airbagu tak viem ze vystrelit nevystreli :D Ale aj tak.. bez pasu ani na krok.. Uz len preto ze v zatackach ma to tak nevynasa :)))) Viva 2.5V6
12.59, 11. 12. 2007, odpovědět