Prosím o radu, jak nejlépe natáhnout kabel od mikrofonu sady HF(GPS TomTom GO910) ze sluneční clony řidiče do středu palubky před čelním sklem (tam co je ten hrb s výdechy vzduchu). Nevím jak se demontuje palubka, obložení sloupku čelního okna atd. Poradí mi někdo? Dík. Jarda
10.00, 12. 10. 2006, odpovědětNo palubku bych tam nechal maximálně bych vindal např. budík a tou dírou tam šáhnul a ten kryt na sloupku je tam jakoby nacvaklej ale tahej opatrně a jakoby přímo ven nekrut ani nepáči je to hnedka utržený a pak už to nedrží já strojil interiér a půlka těhle čudlů byla urvanejch.
14.14, 12. 10. 2006, odpovědětDíky za rady, ale mám obavy, protože na tom krytu sloupku je airbag, tak bych ho nerad vystřelil... A jak demontovat budík nebo nějakou jinou část přístrojovky? Nechci si auto poničit. Dík za tipy...
18.57, 19. 10. 2006, odpovědětNa té krytce budíku je jeden šroubek tím ji odděláš a pak tam sou další 3 na budík nic na tom není a s tím airbagem to taky není problém ale rozdělávej to bez zapnutého klíčku kdyby sis přerušil kontakt tak by ti naběhla chyba a musel bys na diag.
21.15, 19. 10. 2006, odpovědět