Chcem sa opýtať nasledovnú vec...na predných dverách (vodičova strana) je okrem iného aj štítok k bagom, na ktorom je vyznačený dátum "kontroly". Neviete náhodou o akú kontrolu prosím vás ide? Každý sa na mňa pozerá či mi náhodou nešibe a počúvam iba to, že bagi sa nikdy nekontrolujú, pokiaľ neboli vystrelené alebo nesvieti kontrolka. Ďakujem za reakcie.
7.37, 11. 12. 2007, odpovědětmyslim ze je to zivotnost,potom ich treba vymenit pripadne deaktivovat
8.48, 11. 12. 2007, odpovědětTento štítek je jedním z identifikátorů, jak poznat, jestli auto nebylo omlazené. Životnost bagů udává výrobce na 10 let. Poté se mají vyměnit. Neznám nikoho, kdo by to udělal, ani nikoho, kdo by s tím pak měl problém. To ale neznamená, že to tak nebylo. Myslím, že je to popsáno i v příručce k vozu.
9.55, 11. 12. 2007, odpovědětHmm...to akože iba v alfe sú bagi s obmedzenou životnosťou? Ako som už písal...nikto o takom niečom ešte nepočul a to som sa pýtal napríklad v mazde (otec má mazdu 6)...kontrolujú/vymieňajú sa iba pokiaľ boli vystrelené alebo svieti kontrolka. PS: Sorry, ale príručku mám v taliančine, takže sa v nej takéto veci nedočítam...neumím italsky. :o((
10.44, 11. 12. 2007, odpovědětPříručku najdeš zde: http://www.alfa156.cz/technika/eper-a-prirucky-ke-stazeni
11.04, 11. 12. 2007, odpovědět