Ahoj Uvažujem o kúpe ALFA 156. Môžte mi poradiť aký motor (benzín) a na čo si dať pri kúpe pozor? Ďakujem za všetky rady...
22.22, 11. 12. 2007, odpovědětna podvodníky
7.51, 12. 12. 2007, odpovědět2.0 T .Spark, mám to a je to fajne...minimum elektroniky, krásnej tah, krásný auto:-), prostě fajn svezení a poruch mám zatím minimum, tuk tuk.. Jen musíš mít štěstí někerá alfa se se*e mín, nekerá víc...
8.33, 12. 12. 2007, odpovědětno to ste mi vela zatial neporadili :-)
18.20, 12. 12. 2007, odpovědětno na podvodnokov,to je jasne.bolo by dobre zistit skutocny stav km,aleto nieco stoji.aj tak na bezne problemy prides az po odjazdeny par sto kilometrov.
18.53, 12. 12. 2007, odpovědětpresne tak, ono to co ti nahovori predavajuci je mozno spolovice pravda a vychvali ti ju do nebies. napr. ja ked som kupoval, tak mi povedal, ze su zle tycky (take dva capy spojene tyckou na naprave), ze buchaju. aj buchali. to co som sa odviezol na nej chvilu sa zdala ok. lenze ked uz som ju kupil som zistil ze treba vymenit aj predne tlmice, lebo to plava jak lod na rozburenom mori a nejako zle ukazuje teplotu, lebo mam stale menej ako 75 stupnov. ale inak motor vyzera byt ok. mam 1,9 JTD. takze moje odporucanie: daj si pozor hlavne na napravy, a vyskusaj vsetky elektricke veci, lebo to sa vie na alfach srat najviac.
19.09, 12. 12. 2007, odpovědětno ja som uvažoval o 1,8 TS dízel nechcem...
14.36, 15. 12. 2007, odpovědětTak tiez mam 1.8 a som nad mieru spokojny.Akoze ked som ju kupil tak parada nic neklepalo,ako nahle som sa zacal vozit ,tak po par 100 km mi zacalo klepat v prednej naprave.Ale ma to nesere,lebo chybou je zla kvalita nasich ciest.Zacali buchat aj kamosovi na pasate,na forde... .Tak pri kupe si isto pozriem olej aky tam je.Ci nieje uz stari,hnusny ak je tak ho nekupimuz len preto ze sa on pravdepodobne velmo nestaral.Stari olej sa chova skoro ako brusna pasta.
8.44, 16. 12. 2007, odpověděta hlavne na koroziu daj dole predne kolesa a dobre si poobzeraj priestor okolo tlmicov a spoje prahov
21.58, 19. 12. 2007, odpovědět