Tak som si kupil alfu, ukazuje mi ked startujem ze na palubnom pocitaci ze service expired ci nieco take chcem sa spytat co to je a dalej by ma zaujimalo nakolko nemam na to auto navod ako zistim kolko to auto zere , prosim napiste mi ako sa to tam prepina aby mi to ukazovalo na palubnom pocitaci tu hodnotu lebo sa s tym uz trapim dva dni a na nic neviem prist dakujem
15.25, 13. 10. 2006, odpovědětService expired = vypršel servisní interval. Tzn máš zajet do servisu k garanční prohlídce. Tam po vykonání všech úkonů ti vymažou z řídící jednotky tuto chybu a máš do dalšího servisního intervalu pokoj od tohoto upozornění.
18.28, 13. 10. 2006, odpovědětmam narok na servisny interval aj ked je auto z dovozu?? ze nebolo kupovane v sr ale ma len 1rok?
19.48, 13. 10. 2006, odpovědětZáleží jestli se na něj vztahuje záruka tak bezplatně, po zaplacení má každej nárok na servis. Jedno bych chtěl ale zdůraznit. Dodržování servisních intervalů jde ruku v ruce se spokojeností a bezproblémovým vlastnictvím Alfy. Jsou hodně háklivý na dobré zacházení a pravidelnou výměnu oleje a servisu. Pokud si chceš užívat Alfu co nejdýl bez všech těch problémů co tu probíráme, starej se o ni dobře a dopřej jí kvalitní náplně. Jelikož nemáš operační manuál, zkus si někde na stránkách frekventovaných alfisty vymodlit alespoň kopii (scan) tohoto manuálu. Já mám první generaci před faceliftem, můj ti nebude k ničemu ale snad se najde někdo s faceliftovaným typem a pomůže ti.
19.57, 13. 10. 2006, odpovědět