Dnes dopoledne se mně stal zážitek,který se mi za 30 let co řídím nestal.Sunu si to na předměstí našeho okr. města padesátkou, neb trasa je často v hzledáčku radarů obou policií a leží tam i moje 2 body a 1500CZK.Náhle se mně přilepí 3-kový Brautwursth, taková, podle mýho odhadu min.10 let stará veteš s A na začátku SPZ a jal se blikat a přitom začal zahřívat gumy jako při zahřívacím kole F1.Tak jsem dementa nechal předjet a ukázal jsem mu prostředníkem" Mirku, jsi jednička!".Ubožáka za volantem to velmi hrubě rozrušilo, začal přede mnou kličkovat a střídavě zpomalovat, zřejmě si myslel že to neudejchám a předjedu ho a on , podotýkám, stále na 50 km rychlosti vyvolá mezi autama nějaký ťukanec a bude vyhrávající.Když jsem na něj nereagoval a na jeho výzvu reagoval pouze poklepáním na čelo, tak synek pootevřel dveře a jal se mi ukazot fuck , ovvšem dveře jeho německé veteše mu při tomto ůkunu přivřelo pracku!Já jsem myslel, že se po....., když jsem to viděl, dement, když pazouru vyprostil ze dveří, tak do toho ťal, málem smet chlapa s multikárou před sebou a zmizel cca stovkou na padesátce.Občas se tady na foru probere, že šofeři D aut jsou většinou prasata, chovají se nadřazeně, tato historka mně v tom opět utvrdila!
15.31, 14. 12. 2007, odpovědětMne sa stalo niečo podobné,na diaľničnom privádzači sa ma snažil vyblikať borec na A4-ke.Po výjazde na diaľnicu sa dal predbiehať,pustil som ho na moju úroveň,v stovke trojka a poďme!Trvalo dve sekundy a z divým výrazom v tvári sa mi prilepil na kufor.Visel,za oči,asi do 200km,potom sa začal potupne vzdaľovať.Kedže ma nebaví jazdiť dlho nadoraz,zvoľnil som asi na 150,potom ma chlapec triumfálne predbehol.1,9tdi.No povedzte,ked sa už títo "nemčúri"chcú pretekať,prečo si aspoň nezistia čo za motory v tých skurvených taliánoch máme?Potom by asi nedochádzalo ku zbytočným mdlobám našich manželiek(vtedy sedela vedľa).Ale nech,vždy sa nájce nejaký "hrdzavý"talián,čo im to rád vysvetlí.A samozrejme,Alfisti,neskúšajme to na naše policajné S4-ky.To by bol asi iný mazec...
16.00, 14. 12. 2007, odpovědětsuhlasim. Mne sa tiez jedna prihodila, idem z BB po starej obojsmernej ceste, ktorá prechádza na dialnicu na ZV. Totiz tie cesty idu subezne takych 500m a da sa z dialnice prejst na staru cestu vpravo este pred tym ako sa stara zas rovno napoji na dialnicu. Avsak to napojenie z dialnice na staru cestu je spravene asi takym sposobom, že na useku 10m nie su zvodidla a to je to miesto kam sa ma teda prejst na staru. Idem si kludne 80kmh, ked prave na tom mieste(kde nie su zvodidla) uz stoji modry Prassat kombi, ziadna smerovka do prava, jednoducho nic. Tak si myslim ze fajn, chlap pocka kym prejdem a potom sa napoji....samozrejme, mylil som sa. Ten fauvé sa mi natrieskal rovno do cesty a to takym sposobom, že isiel par sekund v proti smere (teda uz po starej) a potom zabocil do mojho pruhu. Blikol som mu, ci mu nahodou trosku nehrabe a ten prasiak slapol na brzdu! Viete si asi predstavit, aky som mal vyraz v tvari, ked som si predstavil ze to asi mysli vazne a zrejme mu je jedno ze mu zoberem zadok, ked sa to vyplati z mojej poistky...sliapol som na brzdu (mal som asi stastie ze vcera 13.12.07) neprsalo, ani nesnezilo a so zamrznutym ksichtom som sa pozeral ako sa priblizujem k napisu 2,0 TDI, vsetko behom 3 sekund, zastal som asi tak, ze este 10 cm dlhsia brzdna draha a spravim mu z toho hatchback. ABS mi skoro odkoplo chodidlo, neviem ako je to mozne, ale ubrzdil som to a auta ostali cele. Takze ten "moj dement" je VW Passat kombi novej generacie. BTW: na ceste vzdy kontroluj druhych, nikdy nevies koho "spravneho" na nej stretnes
16.07, 14. 12. 2007, odpovědětaj na mna sa nalepil v jednej dedinke nejaky asi 40 rocny na ochcavke pred nedavnom. tak som mu zdrhol v takych hornatych zakrutach,niekde na rovinke som potiahol na 150, potom prisla obec a isiel som asi 60-70km/h. nemohol ma predbehnut lebo som stale obchadzal auta co boli v nasom pruhu, potom som odbocil do ulicky, myslel som ze on isiel rovno.-nevsimal som si ho, policajti tam mali odstavenu premavku a niekoho zastaveneho. nedalo sa prejst tak som postal a cakal. zrazu som pocul piskat brzdy a v zrkadle vidim ako sa ruti na mna! tak som to este potiahol tesne k policajnemu autu a na chodnik, ten debil ledva zastal 20 cm odo mna- bez ABS a na letnych gumach! policajti sa hned rozbehli za nim a on vyskoci z auta a hulaka po mne ze ja viem preco ma nahana. hovorim clevece prvi krat vas vydim,a skoro ste mi nadrbali do auta! potom jeden z policajtov ma poznal tak ma poslal prec.lebo si myslel ze fakt mal dovod ma nahanat. a uz som to neriesil. myslel som ze poznaju aj jeho. potom mi policajt na druhi den volal ze si ho preverovali a ze to je znama firma ze to zvykne robit castejsie, skoda ze ma poznali a nedali nam fukat! ten chlapik byva skoro kazdy den napity!
16.22, 14. 12. 2007, odpovědětJíra: Jak stará je Tvoje italská veteš? Co máš na značce jako první písmeno Ty, že Ti kouká sláma z výfuku a máš slepičince na střeše? Chce to především chladnou hlavu. Nenech zlobu cloumat svým majestátem. Fakováním a klepáním na čelo jsi pouze dokázal, že jsi větší vůl, než ten vrah, co po městě jezdí rychle.
17.26, 14. 12. 2007, odpovědětNo jo, to by nebyl Kejml :-))) Ale musim se svich bratru a sester zastat... Tady na to tema bych mohlo vzniknout nove forum :-))) Ja ujedu tydne cca 1,5-2 tis. km, takze zkusenosti nejake mam, ale i tak, nerikam ze jezdim 130, ale urcite nepredjizdim po krajnici, jako krajan z Brna v novem Honda Legendu, timto ho zdravim, a at si to tak nebere :-))) Vzdy se poradne nasmeju, na tech nasich "dalnicich". Zdravim Slovaky!!!
18.15, 14. 12. 2007, odpovědětNo ona ta Kejmlouva narážka na Jírovu narážku o A na začátku PZ a 10 let staré veteši nebyla taky tak úplně od věci. Jednak dneska už jaksi neplatí, že A znamená, že dotyčný je "z prahe" a tudíž musí jezdit jako dobytek. Naopak bych řekl, že v Praze a okolí se začíná jezdit čím dál víc ohleduplněji... No a tu "desetiletou veteš" budu mít doma za rok už taky, takže příště Jíro zvažuj dobře slova :))))
15.13, 15. 12. 2007, odpovědětKejml- svojí reakcí jsi mně dojal! Je vidět, že svými invektivami o "slámě apod. se řadíš do kategorie ŘEPÁKÚ a není hodno s Tebou diskutovat.Slepičincům na vozidle zdar, neb vůz konzervují!
18.07, 14. 12. 2007, odpovědětSlepičinec je lepší než NaCl!Ale háček je vtom, že venkovan si musí umět u slepičince umět změřit ph( musí být zásadité!), a okud tomu tak je, tak zásadně na super vyleštění je nejlepší sláma z ozimého ječmene.!
18.34, 14. 12. 2007, odpovědětNo jo, ale NaCl je sul kuchynska :-))) to davam jedine tak do vajicek a jeste je to dobre se stribrnou Tequilou :-)))
18.49, 14. 12. 2007, odpovědětStavím se na stranu Jíry. Osobně bych toho dementa z BMW vytáhl a vyrazil mu přední zuby až po stoličky.Nechápu Kejmle proč by měl Jíra dokázat že je větší vůl ? Proč tomu dementovi z BMW nedat najevo co si o něm myslím? Naopak obdivuju Jíry že má tak chladnou hlavu... Ty si Kejmle klidně zklapni ocas a dělej, že žádný arogantní BMW kolem Tebe neprojelo, MAJESTÁTE
19.06, 14. 12. 2007, odpovědětKejmle, Kejmle...
18.55, 14. 12. 2007, odpovědětuz jse prali????
19.25, 14. 12. 2007, odpovědětJá to říkala,že se budou prát...:))
13.36, 15. 12. 2007, odpovědětJírova příhoda mě jen utvrdila v přesvědčení, že averze některých Alfistů vůči BMW je způsobena nějakou špatnou zkušeností s jeho majitelem. Na rozdíl od některých diskutujících si myslím, že BMW je vynikajicí auto, ale bohužel má tu smůlu, že jeho image přitahuje ta největší hovada :( Je zajímavé, že zatím nemám negativní zkušenost s jediným řidičem Alfy, zatímco s BMW je to na běžná záležitost. Dement potřebuje v hospě mezi dalšíma podobnýma dementama udělat frajera, tak si s Providentem v zádech koupí 20-30 let staýho bavora. Kastla zhnilá, vybydlenej vnitřek, motor nalítanýho půl melounu (přesto ale fachčí jak švýcary, což je jistě obdivuhodné) a brzdy sice nebrzdí, ale hlavně že to jede že... STK nemáme, v ještě horším případě ani papíry... Zajímavé je, že většina mých negativních zkušeností, byla právě s majiteli podobných starých vraků. Kdo si koupí nový BMW za meloun, dva a víc, tak nejspíš nemá potřebu si dál něco dokazovat...
15.01, 15. 12. 2007, odpovědětNaprostý souhlas!
16.00, 15. 12. 2007, odpovědětpro Tomy. Hezky jsi to vystihnul. :-)
17.36, 15. 12. 2007, odpovědětHovad za volantem je mraky a u všech značek, ale je to opravdu vzlášní u BMW těch magůrků je až dost. "Von hold bajernek má náhon na zadek, těžiště motoru umístěno za přední nápravou" a z toho si musej všichni sednout za volantem na prdel a nějak se jim líbí využívání vzduchovýho pytle, ale vědi prd co je CUORE SPORTIVO.
17.40, 15. 12. 2007, odpovědět