cau chtel sem se zeptat jesli nekdo neví kde bych sehnal zadní repro mam to bohuzel bez nich a docela by se mi ty basy libili myslim ze to bylo origo Bos a nebo jestli to jde vyresit nejak jinak dik za pripadne odpovedi
11.56, 11. 6. 2006, odpovědětzačneme od začátku kámo. Předek: 16+výškáče, zadní dveře:16 a plato pod oknem co se týká pouze sedanů tak je tam speciální ovál - basák od , ano správně Bose, s atyp. ůchytama. tak si pěkně vyndej plato a kup si podle něho 16x9 repráky které považuju za ůplně nadbytečné.A, hrají do volného prostoru kufru co znamená akustický skrat a B, musíš k ním natáhnout kabely a.t.d. jestly máš zájem o to si vylepšit muziku v autíčku tak dej vědět své představy a hlavně finanční možnosti. potom se dá něco rozumného vymyslet.
23.03, 12. 6. 2006, odpovědětNazdarek, na origo hudbu raději zapomeň. Je to hroznej Hajzl! A na zadní repro taky - akorát kazí prostor! Kup jen kvalitní 2p. nebo lepe 3.p(musí se ale upravovat dveře) do předních dveří a budeš spokojenej! A pokud to myslíš s hudbou a kvalitou poslechu (tím nemyslím "bordelem" všude okolo) trochu vážně, zauvažuj i o zesilovači a subwooferu.
14.12, 21. 6. 2006, odpovědětdoktor ma pravdu, hraje to do kufru a je to nanic, ja pokazdy prepinam vsechno dopredu
14.41, 21. 6. 2006, odpovědětno ve predo mam koaxily magnat 16´´ zadni dvere triaxily magnat 16´´ a mam bohuzel jen vysky v aute protoze basy ze dveri nic moc takze uvazuji o koupi kvalitnich komponentu Dragster(160 W RMS) do zadniho plata pres zesilovac ale nevim nevim jak to dopadne
19.42, 21. 6. 2006, odpovědětpomoc. nic nedělat. jen když sliším slovo plato tak se my dělá zle. první investice je vytlumení dveří zevnitř . ke to docela jednoduché ale zabere to holt trochu času (a peněz). Navrhuju zrovna audiosystém pro 156 bez tažení Kabelů a podobných .... zrovna to testuju na svém auti tak vydržte. Skládat se to bude s 1xzes. vpředu 16+výš. a zadní dveře 16-Kickbass . Kompletní sada by měla vyjít do 15.000,- myslím ta základní . U té mé se potom obávám že tam budu muset přitlacčit ještě jednu nulu :-(
23.35, 21. 6. 2006, odpovědětno ja si zkusim tu svou moznost s tema kompo dragster a pak vam dam vedet protoze si myslim ze ty zahrajou fakt dobre
16.16, 23. 6. 2006, odpovědětprosim tě,jak hluboký můžou být přední repro-dveře /156 ´98,sedan/ a musí být 16cm,nebo jdou i 16,5cm? díky frenky
9.01, 22. 11. 2006, odpovědětzrovna o vikendu jsem je tam daval ... zadni repro sedan - 6x9 .. v original, je potreba prechodka, ale da se to vyrezit, vyvlozkovat dutinkama z uchytu prahu ze Skody Fav. a prisroubovanim do nich. Hraje to lip, nez utopeny repro ve dverich. zadni dvere musis odpojit, aby se ti nehadal zvuk. To, ze to hraje do kufru... bass efekt se tomu rika .. nebo tak nejak.. dostane to plnejsi zvuk.
16.57, 22. 6. 2006, odpovědětMONTOVAL SOM TAM 165 PASLI PRESNE NA NA DIERY. NA HLBKE NEZÁLEŽÍ /NENI TO ŠKODOVKA/
12.57, 22. 11. 2006, odpovědětdíky, - jsem myslel že to má dveře ze 105 :-))
9.32, 23. 11. 2006, odpovědětDo fabie alebo octavie potrebuješ podložku pod repro alebo totalne plitké repráky.
11.21, 23. 11. 2006, odpovědětHmm, jsou to troubové !! Ale přesto by mě zajímalo kolik je tam místa-jestli se vejde jakejkoli reprák ? Nechce se mi ho kvůli změření vyndavat, ale taky pak nechci čumět s novým že se nevejde.
21.48, 23. 11. 2006, odpovědětSamozřejmě že do dveří se vejde 16apůl, hloubka je dost tak té se bát nemusiš. Ale jak jsem si všiml tak nikdo neřeší že si ještě musíš koupit redukci na kabely protoře koncern Fiat má repro jenom pro sebe. (Pokud nechceš si zkr.... originál, můžes to sehnat od Hamy nebo Konrad, z osobních zkušeností bych ale doporučoval bud Blaupuknt nebo Pioner, myslím ty redukce) Pokud si tam dáš ale koaxiál (dvě pásma) nesmíš zapomenout si odpojit výšky! Jinak nebudeš ty středobasy slyšet! A hlavní zádrhel který mne potkal byl s průměrem magnetu a konektory na obvodu, to znamená demontovat čalounění a upravit tu umělou misku v které je repro (to sice nemusíč demontovat ale blbě se to potom dělá a zůstane to bordel ve dveřích)
23.53, 24. 11. 2006, odpovědětDobrá poznámka s těma redukcema :-) , uvažuju výměnu za nejaké kompo - patrně budou i s výhybkou, k tý je třeba taky nějakej speciální konektor ? Nebo by jsi tam nechal původní ? Předpokládám že bude kvalitativně stejná jako ty vtipný repráky.
0.24, 26. 11. 2006, odpovědětOno je to celkkem vtipně řešené.. Přední dvěře mají konektory dva a teprve výškáč má na sobě tzv.vyhýbku (jenom slídový kondenzátor). Takže pokud chceš komponent tak to táhní od středobasu přes vyhýbku kterou přidělej velmi dobře na dveře a pokud se trefíš do rozměru vyškáče (což by neměl být problém) tak ten připojíš k vyhybce po montáži čalounění. Dej si hlavně pozor jak budeš tahat kabel po dveřích aby si ho pevně přichytil a hlavně nikde nevadil, třeba oknu. Vzadu je jenom jeden konektor. Pokud ale míníš koupit repro do 1500 tak je to v pohodě. Pokud ale míníš aby to HRÁLO tak to už bude větší sranda.. :-)
1.46, 26. 11. 2006, odpovědětJestli máš nějaké finance tak si pro lepší basy kup subwoofer a zesik.Já mám ve dveřích 2p. repro 16cm a kufru woofer se zesilovačem.Hudba gut jen to zabírá nějaké místo.
21.18, 27. 11. 2006, odpovědětJá tam mám všech 8 repro originál od výrobce a když jsemsi chtěl koupit lepší, tak jsem zjistil, že v originále jsem tam měl hudbu od firmy BOSE. Tak jsem se na to vyprdl, koupil jsem si akorát jiné rádio, než tu originální mrtvolu a potom to teprve byl mazec...:)
23.05, 27. 11. 2006, odpovědětNabizim nejlevnější Vibraflex 25 a plno bezkonkurenčních autohifi komponentu. vice na www.mdfpodlozkypodrepro.sweb.cz
23.30, 20. 8. 2010, odpovědět