Bol som za mechanikom, pozrel mi na riadenie a tvrdi mi ze ho musim vymenit cele. Nekupoval ho uz niekto ? Z eperu som zistil kod: 60653054 Mechanik mi tvrdil ze cena je 15000 ak ho bude objednavat on - cena moze byt realna lebo vacsinou zavysi cena ad dodavatela. Ja som ho nasiel na Ebay.it za cca 7tis. Kazdopadne sa mi nechce verit ze je to riadenie v com je ten problem. Ked hybem volantom tak pocut klepavy zvuk, ked auto bolo zdvihnute a hybal som kolesom, tak sa klepanie ozvalo znova (na lavej strane). Nemal niekto podobny problem ?
17.19, 18. 12. 2007, odpovědětTAk dej starsi ne,co mas za motor?jsem od chrudimi a mam tu dily.
18.02, 18. 12. 2007, odpovědětKaždá 156 má tuto vůli. Vyloučili jste jiné zdroje problému? Řízení z vraku bych se bál, pokud by se nedalo vyzkoušet. Vůle se dá poznat jenom na autě. Druhovýroba se nedělá, poze recyklát (staré za nové) v autorizáku. Nebo fungl. Vrtá mi hlavou, jak je možné, že to jde sehnat na eBay za půlku, bál bych se podvodu, bez záruky bych se toho bál.
18.32, 18. 12. 2007, odpovědětNa ebay to predava seriozny obchod, maju aj vlastnu kamennu predajnu - su to taliani, predpokladam ze sa im da verit ... Uz z nemecka sa da riadenie kupit za 10 tisic (ci uz je nove alebo repas neriesim), len tu v CZ sme zvyknuti ze nas osklbu na kazdom kroku ... Existuje aj opravna sada od TRW ale nemam sajnu co obsahuje .... Ta vola v riadeni je ozaj velka, na zdvihaku ked som tam cumel s hlavou pod kolesom s baterkou tak to bolo jasne vidno ... aj ked to moze byt nieco uplne ine, pokial to nerozoberes tak to tazko zistis ...
8.39, 19. 12. 2007, odpovědětTak ma napadlo, ci to nemoze byt aj ulozenie tlmica, lebo to klepe ak pri prejazde malych nerovnosti ... Na zdvihaku som vlastne mohol len vidiet len volu v riadeni, co je uplne normalne ...
12.57, 19. 12. 2007, odpovědět