Ahoj 156 - kaři a všichni ostatní Alfisti. Dnes jsem rozebral popelník z důvodu prasklých žároviček v popelníku a zapalovači a zpětné montáži mi nechce zůstat zavřený. Prostě nezaaretuje. Myslím, že jsem nic neztratil ani nerozlomil. Nemohl by jste mi někdo nafotit detaily těch střev? Je tam pružina k otevírání a ozubení s brzdičkou k brždění, ale co ho zajistí? Nebo až po zastavení do přístrojovky? Jinak ho budu muset od někoho v karbonu (Sportpacket) koupit. Fotky prosím na gt.jirka@tiscali.cz. Díky.
22.04, 11. 6. 2006, odpovědětje to děsná mrdačka(promiň Karle ale je). trvalo mně týden než jsem to správně nastavil aby zase aretoval. je to přednapětím toho ozubeného kolečka. budeš to muset zkoušet na vicekrát. ale de to. hodně štěstí. (a už ho nikdy nerozdělávej!)
22.57, 12. 6. 2006, odpovědětčus, dá se to udělat jednoduše - to kolečko tam je zacvaknutý na dva kolíky který uvidíš, prostě ho vycvakni, až ho budeš mít venku, tak otoč kolečkem směrem jako by jsi chtěl zavřít popelník až do aretační polohy, pak popelník zavři nadoraz, pak o kousek pootevři( cca 3mm ) a pak tam jen to kolečko jednoduše zasuň zpátky a mělo by to fungovat.
23.51, 25. 6. 2006, odpovědět