Ahoj, minulý týden jsem koupil 156-ku, ale v dálkovém ovladači není baterie a nese známky nešetrného zacházení. Můžete mi prosím někdo poradit jakou tam mám dát? Typ, rozměry, ...
6.20, 21. 12. 2007, odpovědětCR2032 - jsou to nejrozsirenejsi clanky do kalkulacek dokonce se davaji i do bordu PC
7.06, 21. 12. 2007, odpovědětJeště jednou pomóóc! Po rozebrání jsem zjistil, že předchozí majitel měnil jeden z mikrospínačů na tišťáku dálkového ovladače a evidentně tam schází minimálně 2 součástky, pravděpodobně odpor a kondenzátor. Pájel to nějakým "kopytem". Kondenzátor jsem našel na kuličce cínu u mikrospínače, ale druhá součástka-asi odpor tam není. Mám to vyfocené. A teď prosba, vyfotil by ten tišťák někdo z Vás, tak aby se dalo zjistit kde byl ten kondík a jakou hodnotu měl ten odpor a kde byl? majl: okluz(zavináč)volny.cz Moc prosím!
18.58, 27. 12. 2007, odpovědětDěkuji všem za snahu mi pomoct! Už mi to funguje. Kdybyste někdo měl navíc tu černou krabičku na vystřelovací klíč, bez klíče a elektroniky a válela se Vám zbytečně doma nepohrdu.
17.18, 29. 12. 2007, odpovědět