Alfisti a mame tu zimu. A problemy. Moja alfa sa rozhodla ze bude chodit systemom raz ano a raz nie. Niekedy naskoci a ide bez problemov. Sem tam nenaskoci pri startovani, starter sa toci ale kontrolka vstrkov po otoceni kluca zasvieti zhasne a zasa zasvieti a motor uz je mimo, toci sa len starter. Po case ju to prejde. Niekedy je tvrdohlava. Dva krat mi to zdochlo aj na volnobehu. Mal som zaoxidovane kontakty na baterke take biele svinstvo. Tak som to zhruba ocistil, svietil vtedy klucik. Teraz to skusim ocistit zase aj s ukostrenim na kasnu. Co by to mohlo este byt. Inak ked ide tak ide, na dialnici spoko, v otackach ok. Dik za rady
11.36, 21. 12. 2007, odpovědětTak som dnes š hodky stravil cistenim kontaktov a vymenil som baterku. Auto slape ako hodinky az po prvu cervenu na krizovatke. Zdochol motor a uz nesiel natocit. Po odtlaceni na parkovisko som to tocil a sice nesnastartoval ale kontrolka sem tam zhasla. Po case auto naskocilo a tvari sa ok. Tak ja uz fakt neviem, pojdem s tzm na diagnostiku a to zas budu chciet vymenit pol auta. Poradte.
15.40, 22. 12. 2007, odpovědětCHLAPE NEPÍŠEŠ CO MÁŠ ZA MOTOR? VŠE MÁ SVOU PŘÍČINU ALE TO JE TAKHLE PO NETU ŠPATNĚ RADIT.. ZKONTROLUJ JDELI PALIVO NA LIŠTU JESTLI MÁŠ BENZIN ZDA JDE JISKRA NA SVÍČKÁCH JÁ VÍM TED SE TO ŠPATNĚ DĚLÁ NA PARKOVIŠTI JE KOSA!! JÁ MÁM JTD A MÁM PODOBNÝ PROBLEM RÁNO ZA STUDENA PO NATOČENÍ NĚKDY ZDECNE PAK HO ALE NATOČÍM, DIAGNOSTKA HLASÍ NÍZKÉ NAPĚTÍ V PALUBNÍ SÍTI TOD VŠE? TO ZNAMENÁ JEDNO PO DRUHEM MĚNIT ZKOUŠET ČISTIT ATD. VŠE SI DĚLÁM SÁM JINAK BYCH SE OJEBAL Z CENÝ V SERVISU V KTERÝCH HLAVNĚ NEMAJÍ ŠAJNU ?? JAKMILE MĚ NĚKDO ODMÍTÁ PUSTIT K DIAGNOSTICE ABYCH VIDĚL CO TO PÍŠE,PAK ZAMNOU PŘÍJDE S USMOLENÝM GRAFEM O KTERÉ STEJNĚ NEVÍ CO ZNAMENÁ ?? TAK TO JE POVELK TOMU HNED Z TAMA UTÉCI .
16.14, 22. 12. 2007, odpovědětshanim diagnostiku na alfu 156 18 turbo 106 kw nutne diky
20.46, 22. 3. 2008, odpovědětto miroslavn cettl: clovece od kedy ma 156 1800 benzin 106kw/144hp TURBO???? dones mi ju prosim ukazat,vymenim ti ju za moju 156 tiež 1800 106kw/hp a bez turba.........TO """"""""""""TS"""""""""" znamena twin spark :o)/2 sviecky /1vaalec alebo ak chces taq dvojite spalovanie.. inaq v poho :o)
10.48, 23. 3. 2008, odpovědětcau tohle mi delala taky, je to probem s imobilizerem v klicku spatne se nacetl, ale kdyz vytahnes servisni pojistku tak by to melo bez problemu chytit nebo to jen jen spatnej kontakt te pojistky
13.05, 23. 3. 2008, odpovědět