Ahoj kolegáčkové, otřeboval bych zřejmě lanko k ruční brzdě, protože nešla zatáhnout a tak jsem lehce zabral a teď mi stále brzdí zadní kolo. Nevíte o nejlepší ceně?
12.28, 23. 12. 2007, odpovědětKontaktuj NORU nebo jak to mam sklonovat :) Zrovna dneska jsem menil lana, co jsem mel koupene od nej. Sedi perfektne a cena byla tusim 700 za obe, takze pohoda. Akorat pokud jsi klaustrofobik, tak si to nech radeji vymenit. Kdyz jsem mel nad sebou dneska Alfika jenom na heveru, tak to nebyl prijemny pocit ;) Jinak meni se to tak, ze sundas kuzi kolem paky rucni brzdy, primo pod rukojeti je takova dlouha 13 matka na serizovani vule. Tu povol co nejvice, aby se ti lanka povolily. Pak vlez pod auto a vyndej konce od kol a od tahla rucni brzdy. Jde to celkem snadno s klestema a poradnym sroubovakem na paceni. Pak jenom nasad nove, serid a muzes jezdit ;)
15.01, 23. 12. 2007, odpovědětmožno to bolo len primrznuté. Ja mám 166 2,4JTD . Zatiahol som ručnú brzdu večer a nad ránom keď som chcel odísť tak mi "hamovalo" zadné pravé koleso. Po 1 kilometri som zatítil smrad prebrzdených platničiek , tak som radšej postál (15 min odhadom). Tá enormná teplota na zadnom brzd. kotúči nepatrne zohriala brzdové lanko tak to po chvíli povolilo. Odvetdy nebrzdím ručnou keď je pod nulou :o))
20.47, 26. 12. 2007, odpovědětpresne ten istý problém s ručnou brzdou mám aj ja na 166 2,4 JTD len keď mrzne... zatiaľ som to neriešil ...nepoužívam ju :(
14.49, 27. 12. 2007, odpovědět