Vytiekol mi olej z prevodvky, poradte čo mohlo povoliť, nechcem cez sviatky otravovať servisákov, ak to má byť iba nejaká hadička...
12.54, 23. 12. 2007, odpovědětNazdar. Som z Trenčína a mám tiež selespeed. S tvojím problémom ti žiaľ nedokážem poradiť, skôr žiadam o radu teba. Chcem vymeniť olej v prevodovke a neviem , či treba dodržať nejaký postup pri výmene, príklad ako pri tiptronicu.
20.56, 30. 12. 2007, odpovědětA ešte. V hadiciach by som problém nevidel. Jediné hadice na selespeede vedú z nádržky do skrine nad prevodovkou s obsahom cca 0,6 l oleja typ ATF DEXRON II D LEV SAE 10 W a v prevodovke olej ATF DEXRON III, obsah 2 l.Toto sú moje info. ktoré viem.
21.09, 30. 12. 2007, odpovědětMal som ju na zdviháku, ten olej tecie zniekadial zhora. Ten u ktoreho som bol v dielni mi tvrdi, ze to bude iba v tej hadicke privodnej blbej. Len je k tomu zly pristup musi sa to zrejme vsetko okolo porozoberat. Po sviatkoch pojdem do servisu. Pre Trenčana : Neporadim Ti, som tzv. konzument. Odveziem sa, ale s problemami sa obraciam na odbornikov.
13.25, 31. 12. 2007, odpovědět