Prosím o radu ohledně ABS,diagnostika hlásí poruchu řídící jednotky ABS - lze samostatně sehnat a vyměnit jen řídící jednotku,nemáte někdo zkušenost.(AR 1,8 TS 4/98)Dík za radu.
16.06, 12. 6. 2006, odpovědětDej hodně bacha na to co diagnostika řiká, občas je toho na ni moc a píše krávoviny. Osobne sem vadnou řídící jednotku ABS ještě neviděl. Samotná elktronika by měla jit vyměnit je tam na konektory, ale osobne bych nevěčřil že je vadná. Mam diagnostiku tak na to mužem jestě mrknout. Nehlasi ti to k tomu jeste nejaky chyby mimo toho že je vadná?
8.38, 13. 6. 2006, odpovědětštepáne díky za reakci na problém.Bohužel jsem v tomto laik a jen tlumočím to.co mi sdělili.Původně bylo přerušené čidlo k zadnímu kolu a svítila kontrolka na palubce,po odtranění asi za půl roku se rozsvítila znova přičemž všechna čidla jsou v pořádku a diagnostika hlásí poruchu říď.jednotky.Po vymazání závady zachvíli opět svítí kontrolka na palubce.Zkusím na diagnostice z nich vymámit víc a ozvu se.
14.57, 13. 6. 2006, odpovědětZdravim ta ako si dopadol s tou riadiacou jednotkou. Ja mam ten isty problem.
13.39, 20. 2. 2010, odpovědětJa uz jsem teda nekolik jednotek abs prodal a chyba byla v nich,vetsinou ventil regulace tlaku na nektere kolo.
15.33, 20. 2. 2010, odpovědět