NORA je mozne prosim u teba v sklade kupit kryt ktory je medzi PP kolesom a motorom?.chrani to hlavne hnacie koleso motora(to ktore zenie kl.renen).totiz ked mam prave predne koleso vytocene na max dolava,strieka mi to vsetok bordel z ciest na to hnacie koleso a uz skripe.pokial by bolo mozne dat info.vdaka
10.36, 27. 12. 2007, odpovědětPřidávám se k tomuto dotazu, taky bych ten plast potřeboval...
11.08, 27. 12. 2007, odpovědětToto půjde koupit jen originál u Fiatu/Alfy. Není to spotřebák, tzn.druhovýroba to nedělá. AD: NORA: Děláš pořád distributora ND z POLSKA?
19.06, 27. 12. 2007, odpovědětJJ, jak říká Žluťas, tohle pouze v originále. Žluťas: no záleží co tím myslíš, dělám jako HPP OZ pro druhou největší obchodní firmu s ND na osobní auta v Polsku. Nedělám NO NAME díly z burz a co se objevují na Aukru/Allegru. Dnes je již Německo příliš drahé na práci a obchod lépe zvládají poláci. Proč se ptáš?
19.20, 27. 12. 2007, odpovědětVďaka pani za informáciu,viete mi este aj poradiť presný názov toho plastu,aby som vedel čo mám vlastne zháňat
8.36, 28. 12. 2007, odpovědět