Zdravim vsechny Alfisty. Mam problem s brzdama sou spatne kotouce a pri brzedni to hrozne chrci... Bohuzel to zacalo delat nedavno a az dnes mi dorazily nove zadni koutouce a desticky. Zkousel sem to vymenit sam ale sem bezradny. Proto se sem obracim s prosbou o pomoc. Shanim nekoho, kdo by mi mohl vymenit zadni kotouce a desticky na AR156. Jenom z Prahy nebo ze Strednich cech. Potreboval bych to zitra nebo pozitri rano! Sem ochoten za to dobre zaplatit (tim nemyslim 5000Kc) Pokud to umite prosim ozvete se! ICQ 222675774 email: michalfarkac@seznam.cz tel: 728199352 DIKY MOCKRAT
16.44, 28. 12. 2007, odpovědětjE TO JEDNODUCHÉ, ZVLÁDNEŠ TO I SÁM, ALE NA ULICI TO NEJDE, PŘECI JEN MÁME PROSINEC. :-) pOKUD BUDEŠ POTŘEBOVAT PŘÍTELE NA TELEFONU, KLIDNĚ ZAVOLEJ.SEDUMSEDUMSEDUM SEDUMOSUMŠEST ŠESTTŘINULA kDYŽ TEDA NEMYSLÍŠ 5000 KČ, TAK KOLIK SE TEDA PLATÍ V PRAZE ZA VÝMĚNU ZADNÍCH BRZD? JEN TAK PRO INFO? :-) pŘEDPOKLÁDÁM, ŽE SE TO DO 10000 KČ VEJDE, NÉ?
21.06, 28. 12. 2007, odpovědětkdyby jsi chtel, tak muj znamy automechanik by to zvladl, ale jsem z litomeric, v praze jenom pracuju:o/mno asi ti napomocen moc nebudu....ze. nechaval jsem si uz u nej vymenit spojku, predni rameno, hadicky posilovace, oblozeni brzd a dal jsem za to 20500,- akorat je to meho otce spoluzak takze asi proto jsem to mel tak lacino...no hodne zdaru
22.24, 29. 12. 2007, odpovědět