Ciao pánové (a dámy:-))) )... Mam takovej problem. Vcera jsem si za jizdy steloval ofuk v aute. A jaksi mi tam nesla dat poloha uplne vlevo na tom kolecku. Tak jsem s tim chvilku kroutil a nic... nechal jsem to, dneska jsem to zkusil znovu a najednou lup a pretrl jsem lanko, ktery k tomu ve stredovym panelu vede. Chci se zeptat, jestli jste to nekdo uz nekdy menil. popr, co musim vytahnout atd. Zkousel jsem to dneska delat v te kose venku, ale dlouho jsem to nevydrzel. Tak prosim o radu. nejak to demontuju, ale nevim, jestli mam menit i ten "bovden" nebo jenom to lanko a hlavne kde to mam splasit!! diky moc za pomoc. Mam to rozebrany a nemuzu tedka moc jezdit... Diky R.o.s.t.a.n.
17.08, 28. 12. 2007, odpovědětty nemáš klimu?
17.11, 28. 12. 2007, odpovědětto neni klima. To je to kolecko uplne vravo na stredovym panelu. Steluje se tam, jestli to bude foukat na osklo, nohy, oblicej atd. Tak u toho mi prasklo lanko... proc se ptas na klimu?? :-))) R.
17.17, 28. 12. 2007, odpovědětja myslel, že to tam šteluje bo spíš asi polohuje motorek....? ale neco jsem tu už v diskuzi podobného četl o lanku...zkus si pročíst diskuzi a třeba to bude ono
17.50, 28. 12. 2007, odpovědětno starsie 156tky to maju owladane lankami.. ja mam rv99 a mam to owladane lankami nie motorcekmi...
18.18, 28. 12. 2007, odpovědětmam taky 1999... a mam tam prave to pos**** lanko. uz vidim, ze vymenit to bude porod!! tak ja jdu procits diskuzi... diky
18.55, 28. 12. 2007, odpovědětmam 98. rok a jsou tam elektromotorky .. jasne je slyset, jak reguluji ofuk skla a nohou + rozvod tepla nahoru dolu ...
19.17, 28. 12. 2007, odpovědětJivi mas klimu???ak hej tak asi preto.. ja klimu nemam a mam lanka
19.23, 28. 12. 2007, odpovědětJak rikam, mam tam lanka, nemam klimu... dneska jsem to rozdelaval. Lanko jsem nasel, na jednom konci odpojil, na druhym bylo ulomeny. Chci se zeptat, kde mam koupit novy. ale asi to bude chtit i s bovdenem, protoze nevim, jak bych ho do toho bovdenu, co tam mam, dostaval. kdyz musim mit na obou koncich ocko na uchyceni... nevyznam se v tom, ale neslo by to treba jenom nejak pripajet pajkou?? kdybych nasel ten ulomenej konec?? R.
19.27, 28. 12. 2007, odpovědětno tak,nikdo nic??
15.23, 29. 12. 2007, odpovědětnevim jestli by ti to drzelo kdybys to jen spajel, volej NORa a tam to urco objednas....hodne zdaru
21.47, 29. 12. 2007, odpovědětnedavno som sa tu o tom rozpisoval. nie je tam lanko ale bovden s tvrdym drotom, ktory je ukonceny stocenim do takeho slimaka, ten sa zahakne na plastovy kolik a ten je na takom ozubenom mechanizme zozadu tej ovladacej krabice. bud si odlomil ten plast alebo sa odtrhla ta koncovka na drote ( ako mne ). lanko pokracuje na druhu stranu ku klapke, ktora je bohuzial nepristupna tam niekde v tom komine na vrchu palubovky. ja som to skusal vseliako sa tam dostat dacim ale beznadejne. konstrukcne je to vyriesene tak, ze by mali za to vesat :( jedine rozmontovat celu palubku a to je tiez krasna robota. ja som sa na to predbezne vykaslal. ak chces, mam to aj pofotene v detailoch, hod sem mail.
16.10, 29. 12. 2007, odpovědětlu.ros@seznam.cz posli mi to take pls, potrebuju se dostat take do palubovky...diky
21.57, 29. 12. 2007, odpovědětJJ, ja to mam rozdelany. nejak jsem se tam dostal... ale posli mi fotky na rjanik@seznam.cz... diky moc
16.44, 30. 12. 2007, odpovědětJestli by jsi byl hodný, mě to pošli taky.... mám toiž ten stejný problém, takže bych se na to koukl, díky!! goic@seznam.cz
19.26, 30. 12. 2007, odpovědětposlem vam to hned ako si najdem chvilu casu, lebo budem musiet tie obrazky trosku spracovat :)
19.51, 30. 12. 2007, odpovědětJo jo taky se mi to povedlo urvat a tu puvodní strunu jsem nahradil strunou ze škody 120 je malinko silnější ale nevadí to ničemu na koncích jsem udělal ty šneky a funguje to!!!!Ale opravdu je to porod to vyměnit sem rozebral co šlo abych se k tomu dostal!!!
20.05, 30. 12. 2007, odpovědět