Zdravím, potřeboval bych poradit, zhasnul mi display na budíkách, který mi ukazoval stav km a teplotu in/out a není to pojistkama. Jak bych to měl vyměnit? a nebo mám to raději dát do servisu. Děkuji za radu a ještě jak by to mohlo být finančně nákladný
9.56, 19. 10. 2006, odpovědětTakže display je trošku problém,Jsou firmy které se tím specializují ale je to pálka.Jako nouzovku bych řešil autoburzu v glivicích v Polsku.Viděl Jsem uplně nové budíky,stálo to něco kolem litru za oba.
14.06, 19. 10. 2006, odpovědětvymen zarovku....
15.27, 19. 10. 2006, odpovědětTo budu muset nejspíš sundat celý budík apod. Kdy bych mohl najít nějaký manuálek jak na to? Dííky
16.13, 19. 10. 2006, odpovědětNo pokial viem tak je to obycajny display a teda podsvietenie je jedna vec a to ze nic nezobrazuje je druha a omnoho zavaznejsia vec, takze si tou vymenou ziarovky nepomozes..
7.41, 20. 10. 2006, odpovědětLCD displej má podsvícení a to je to co vidíme. On stále zobrazuje ale když to není podsvícený tak na tom černým displeji nic nevidíš. Je to samé jak u rádia. Já mám vyhořelou oranžovou ledku v rádiu a pokud odpojím baterku tak se to přepne na tu oranžovou a já mám mrtvej displej. pod určitým úhlem je tam vidět odlesk kristalů. Musím ho přepnout zpět na zelenou a pak mám čitelnej displej. Tady to bude něco podobnýho, jen vyhořelá ledka nabo žárovka.
12.20, 8. 11. 2006, odpovědětBudík sa dá vytiahnuť celkom ľahko ale budeš potrebovať taký uplne krátky krížový šrobovák. Drží na troch šrobikoch. Prvý drží ten plastový kryt, dalšie dva sú pod ním. potom je tam už len taká veľká svorkovnica. Žiarovky sú rozoberatelné, potrebuješ 1,2 wattové celosklenky, dajú sa kúpiť celkom bežne.
8.12, 20. 10. 2006, odpověděta pise snad ze mu nezobrazuje nebo ze mu zhasnul????
10.34, 20. 10. 2006, odpovědětzhasnul mi display, zobrazuje, ale teď nevím co mi zobrazuje. Pokud je tma, tak řástečně vidím lehce nějaká čísla, jako by tam byl špatný kontakt
7.54, 8. 11. 2006, odpovědětProsim Vas ma teraz tiez taky problem, neukazuje mi to vobec a ani mi nesvieti ten display. Treba nove budiky?
11.24, 14. 10. 2009, odpovědětJak se da přepínat mezi teplomerem venku a teplomerem vevnitr? dozvedel jsem se az nedavno ze mam taky jeden v kabine a nevim jak se mezi nima da prepinat :-) diky
7.12, 21. 10. 2009, odpovědětProsim Vas ma teraz tiez taky problem, neukazuje mi to vobec a ani mi nesvieti ten display. Treba nove budiky?
9.59, 30. 10. 2009, odpovědětje to žárovkou..už se mi to taky stalo..ani k tomu třeba nějaké specializace..
10.42, 30. 10. 2009, odpovědět