taky sycavy zvuk, doprava nie, len dolava. Co treba zase vymenit?
20.24, 29. 12. 2007, odpovědětnikto nic neporadi? s tymto ste sa asi este nestretli na alfe :-(
10.57, 30. 12. 2007, odpovědětahoj, nemas problem s posilovacem? nejde treba ztuha bo tak podobne? me se stalo ze jsem slysel takove tryskani a syceni kdyz jsem zatacel, pak jsem koukl na nadrzku od posilovace a byla prazdna, tak jsem ji dolil a tryskalo to znova, a volant sel znovu ztuha, vysledkem byla praskla vysokotlaka hadicka...
11.06, 30. 12. 2007, odpovědětcav, vies co ja som to spozoroval odkedy som presiel takou 50 km/h cez spomalovac , lebo som si ho vcas nevsimol- vies ten zltocierny obluk priecne na ceste, neviem ci mi tam nieco prasklo ale odvtedy akonahle tocim vlavo volantom to syci......myslim ze posilovac funguje ako predtym lahucko ani kontrolka nesvieti a v nadrzke je toho akurat. Co ty nato nevies co by to mohlo robit?
11.13, 30. 12. 2007, odpovědětAhoj, vyřešili jste ten problém? Mě to začalo dělat to samý, přitom v nádržce je kapaliny dostatek a nevím otom, že by někde unikala. V čem může být problém????
7.38, 19. 6. 2008, odpovědětAle ved to je normalne...servo predsa pracuje pod tlakom...v krajnych polohach je pod najvacsou zatazou. Pokial vam netecie kvapalina, tak to nerieste. ;o)
7.42, 19. 6. 2008, odpovědět:-) No já bych to nejraději neřešil,ale jde spíš o to, že před tím to určitě nedělalo ten syčivý zvuk při točení volantem, to mně trošku znervózňuje a nepřijde mi to úplně OK, ale když říkáte že jo... Nevím jestli se může servo třeba nějak zavzdušnit běžně za provozu, to mně jen napadlo....dělá to ještě někomu??
8.37, 19. 6. 2008, odpovědětAsi mas zavzdusneny servo .... nastartuj, dolej olej uplne do plna a mozna budes mit klid. Akorad mi nejde do hlavy ze to syci jenom pri toceni do leva. Proste to skus udelat a uvidis za to nic nedas..... kdyztak dej vedet jestli to pomohlo... cau
16.16, 19. 6. 2008, odpovědětJa som mal podobny problem ked som tocil volantom,ale zistil som ze to je spodnym ramenom-co drzi cely naboj..
17.15, 19. 6. 2008, odpovědětTiez si myslim ze ked netecie olej nemusis to riesit i ked viem ze to hucanie lezie na nervi.Mne tiez huci trosku ale mne aj premoka cez nejaku hadicku.Premokalo aj cez servo riadenie no to som vymenil.
18.15, 19. 6. 2008, odpovědět