shell w power plus nejaky rastlinny olej?v akom pomere?
19.24, 30. 12. 2007, odpovědětJednoznacne SHELL.A ci uz shell extra diesel, alebo shell v power diesel, podla penazenky.... A ten fritovaci olej? To by som neriskoval.
12.35, 2. 1. 2008, odpovědětMozem potvrdit V-Power Diesel....1.9 JTD, 77kw.....auto viac taha pri nizsich otackach aj tizsie chodi, ma lepsi zvuk...stabilna spotreba 7 lit ale fakt ho nesetrim...bol som teraz na horach, -10 bezne a ziadny problem. uz dlhodobo nic ine netankujem, ani nelejem ziadny aditivum...
22.39, 4. 1. 2008, odpovědětMoje mladší ségra dělá brigádu ve fastfoodu a občas šlohne sud vysmaženého oleje z hranolek. Míchám to po filtraci 1,65 : 2,84 se Shel w-pover a má to supr zátah vocpoda, žere to o litr míň a na emisích mě pochválili a to to mám vočipovaný na 190 PS. Doporučuju.
0.20, 5. 1. 2008, odpovědětdobrý, ale ten poměr máš úplně špatně!A dávat tam olej vysmaženej je zvěrstvo! To nemáš na novej slunečnicovej? Stojí 18kč/litr. Jinak není špatný zkusit jako aditivum do oleje při výměně Ramu. Ta maže fakt dobře.
22.49, 5. 1. 2008, odpovědětnej je slunečnicový?? a co kdybyste jezdili na vyjetý motorový budete to mít zadarmo? Pak se divte že máte v prdeli vstřiky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.19, 6. 1. 2008, odpovědětChlapi,to se nedá ani číst! Musel jsem se ujistit,že jsem na afastránkách!?
8.47, 6. 1. 2008, odpovědětUž neví jak ušetřit tak tam leje sračky.Pak se diví,mě to netáhne,kucká atd.Vsadím se že to pozná sám tak po 20ti nádržích.Pokuď vím tak 156 nemá přispůsobený motor na bionaftu.A ani palivový filtr a vstřiky.Prostě se to za nějaký čas zasere ale spíše zalepí
8.55, 6. 1. 2008, odpovědětNo já vím, že nejlepší je tam přidat olivovej Extra Virgin, snižuje i Emise a přidá asi 7Kw, ale ten stojí moc. A tu Ramu do oleje jste už někdo zkusil?
12.26, 6. 1. 2008, odpovědětsorry zapoměl jsem se přihlásit
12.26, 6. 1. 2008, odpovědětjen to zkousejte a setrete...jezdi na alfe rocne 80-100 tis.km,zadnej olej ani jiny RADOBY pohonny hnoty tam neleju,par takovych jsem mel na dilne..pricpanej naftovej okruh,cerpadlo KO,vstriky KO...pak uz neusetrite...
10.21, 6. 1. 2008, odpovědětkluci vzdyt si zvas delaj prču tak to nežerte
11.23, 6. 1. 2008, odpovědětFritovací olej jsem si trouf míchat do atmosferickýho dieselu v peugeotu 205 ale do 156 to hoodně velký riziko kvuli vstřikovačum CR!!
20.09, 31. 1. 2008, odpovědětTu co prodávají na benzince. Jinou nebrat...
21.25, 31. 1. 2008, odpovědětAhoj já liju do té mé Alfy 159 jedině olej z restaurace, kterou vlastním. Nejlepší je ten ve kterém se smaží řízky. Když použiju ten kde se smažili hranolky pak to moc nejede, asi se mi tam občas dostane i hranolka a než se to tou vstřikovací tryskou procpe tak to chvilku trva... Ale pozor!!! Je rozdíl z jakých řízků olej použijete, nesmí být s vepřového protože pak alfa nějak bučí či co. Z kuřecího, alfa lítá jak zběsilá... Takže tak
21.29, 31. 1. 2008, odpovědětJá si nemůžu na hranolkovej olej stěžovat. Zkus to filtrovat přes silonky jako já. Pošlu ségru na brigádu k plukovníkovi, protože tam co je teď, kuře nesmažej. Taky bych chtěl aby mi to lítalo...
22.30, 31. 1. 2008, odpovědětNo jo, olej z hranolek, je dobrej, ale zkus ten z teho kuřete. Je fakt lepší. Lítá a lítá a lítá, někdy jsem míval problém zastavit, ale i to jsem vyřešil. Místo brzdové kapaliny jsem nalil vodu ze špinavýho nádobí a brzdí to mnohem lépe. Prostě krása!
23.48, 31. 1. 2008, odpovědětTeď mě houpeš, na to mám čuch. Do brzdovky přece patří něco na zvýšení bodu varu, aby brzdy nevadly. Takže třeba modrá skalice, hypermangan nebo se mi osvědčila směs brzdovky DOT2 a pektinu. Je to super, ale rychle to oxiduje, vydrží to maximálně měsíc. Hlavně to používám na sprinty nebo tuning párties.
0.15, 1. 2. 2008, odpovědětmy umýváme nádobí s vodou zředěnou nedopitým tvrdým chlastem, tak pak to vážně takto jde... Ale i ta tvá kombinace je zajímavá a ji nezatracuji. :o)
8.26, 1. 2. 2008, odpovědětJa berem olej z Cinske restiky! Je to fakt bomba,velmi krasne to vonia a nic nieje citit,ba naopak,super vonia-ale to preto,lebo zevraj ho tam miesaju s indulonou-nechtikovou,takze vsetky vady na motore sa zacelia!
7.54, 1. 2. 2008, odpovědětDivam se ze kazdy se snazi do alfy nalit co nejkvalitnejsi palivo a hleda to nejlepsi. Ta indulona me nenapadla. Asi na tom neco bude. Hned jak mi dojde olej co mam ted nalitej v aute tak to s tím smíchám a uvidím. Když uř jsme u těch kapalin co dáváte do posilovače? Já tam dávám nedopité pivo a další nápoje, které zákazník nevypije v té mé restauraci a volant se točí tak zlehka... fakt doporučuji. Dále místo oleje do motoru doporučuji nalít z jídel, které se připravují na sádle tak právě to sádlo, ale pozor, je důležité aby sádlo bylo rozehřáté a nesmí být použit hned po první přípravě tohoto jídla, toto ,,sádlo,, musí být nejméně týden staré. vše má svá pravidla, která se musejí dodržovat !!! Jinak alfa nejede... V případě zájmu o toto sádlo můžu zajistit všem. Restaurace dost prosperuje.
8.23, 1. 2. 2008, odpovědětJa davam do serva pravu slovensku žinčicu. A mam na to hned dva argumenty! 1:fakt sa s tym super toci,i ked niekedy je citit v alficke barana-to davam totiz zincicu z barana... a za 2:je to krasne vidiet na znaku,ci je jej este dost a ci popripade treba doliat. I ked bolo mi doporucene tam davat Kozie mlieko,len to je na nase pomeri na salaši dost drahe....
11.57, 1. 2. 2008, odpovědět