Zdravim. tak jsem se snazil vymenit lanko ovladani vetrani v aute (mam 1999 bez klimy, proto je tam lanko). Musel jsem vytahnout stredovej panel, radio atd., abych se tam dostal. Po dlouhym badani jsem nakonec vicemene uspesne lanko vymenil. ale tedka mi prestal fungobat vetrak, blinkry, sterace i okynka. proste elektrika. Pojistky jsou v pohode. Rikal jsem si, ze jsem treba neco nezapojil zpatky, ale neuvedomuju si nic. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt?? Zitra na to musim vlitnout a cely to zase rozdelat asi:-(((( ... Ja fakt nevim... diky
16.10, 31. 12. 2007, odpovědětZdarec, sice píšeš že pojistky jsou OK, ale podle toho že Ti nejede takřka nic ,tak bych řekl že to bude pojistka v motorovém prostoru. Jsou u hrnce tlumiče(jak je nádobka na brzdovku) Dej vědět
16.47, 31. 12. 2007, odpovědětako sa ti to podarilo vymenit ? popis prosim
17.15, 31. 12. 2007, odpovědětvymena je docela mazec. Musi jit ven radio a stredni panel... povolis vsechny sroubky, co tam jsou a castecne muzes vybat s ovledanim vetraku. Drzi to na takove plechove desce, ta musi jit ven taky! a to je to nejhorsi - ji vytahnout!! az se ti po povede, jde ovladani trosku natocit, takze vidis zazedu ten bovden a s lankem a taky misto, kde se to uchycuje. Bovden jde odhaknout...a tedka druhej konec. Musis lehnout jakoby k noham spolujedzce a koukat nahoru a jit po tom bovdenu. je tam prisroubovanej na jeden sroubek. tim bys mel celej bovden i lanko vytahnout ven... a pak te ceka vymena. Bud sezenes novej a nebo to nanko nechas nahradit. Zkousel jsem to udelat plynovyho lanka za Skodarnu, ale bylo moc siroky. tak jsem nasel nejakej drat ke svareni a ten byl uz okay!! Musim jenom odhadnout delku, popripade to pak nejak postelovat na miste, az to budes vracet!!! tot vse... snad se zadari!! a neni to prace pro choleriky!!! :-)))) zdarec
18.38, 3. 1. 2008, odpověděttak jsem to konecne vyresil!!! Znovu jsem rozdelal stredovej panel, ale nic jsem nenasel:-(((...No a nakonec to byla fakt pojistka... Prohlidl jsem ty v motorovym prostoru, ale ty byly podle me okay (spis jsem nevedel, jak se pozna, ze jsou spaleny, proze jsou v nejaky chrannym obalu)...v prirucce jsem zjistil, ze jsou jeste nejaky pojistky v kastliku a ty byly taky okay. Tak jsem se koukl normalne k pojistkam a krome tech "standartnich" tam jsou ukryty jeste jiny. ty jsem prohledal a byla to ta uplne posledni!! :-))) vymenil jsem, otocil klicem a vsechno jede!!! parada
18.29, 3. 1. 2008, odpovědětNa alfe 156 2,0 114KW prestalo fungovat osvetlenie prístrojovej dosky a počet najazdených kilometrov. poistky sú vporiadku. Potreboval by som schému zapojenia prístroj.dosky. Za pomoc vopred dakujem.
16.25, 21. 1. 2008, odpovědět