Ahojte, tak mě napadla taková myšlenka. Má GTA ramena na přední nápravě zaměnitelný s jinýma motorizacema?
8.06, 1. 1. 2008, odpovědětAno, má. Rozdíl mezi GTA a běžnou motorizací není v ramenech.
12.37, 1. 1. 2008, odpovědětA pokud by jsi používal program na ND E-PER, nemusel by jses na to ptát. :-)
12.37, 1. 1. 2008, odpověděta hlavně mě zajímá smysl tvé myšlenky
14.43, 1. 1. 2008, odpovědětNo :-) Sem si říkal, že motor v alfě GTA bude taky dost těžkej, stejně jako třeba 2,4JTD, u kterýho díky jeho váze rychle odchází ty ramena a pak to povrzává apod, tak jeslti to už u GTA alfy není vychytaný a ty ramena nejsou nějaký silnější, vylepšený, jestli by nešly na obyč alfu dat z GTA a nebyl by klid. Třeba aspoň na delší čas
14.49, 1. 1. 2008, odpovědět?
20.02, 1. 1. 2008, odpovědětno na 1.8 mi rmena odesly kazdou druhou sezonu. Neni to ani vahou kterou jou namahany, ale spis zpracovanim a nasima cestama. Ale jue zajiiiamve ze jsem taky slysel zev GTA vydrzej dele.
7.27, 2. 1. 2008, odpovědětjakého jsi montoval výrobce??
13.02, 2. 1. 2008, odpovědět?
16.40, 3. 1. 2008, odpovědětNo :-) Sem si říkal, že motor v alfě GTA bude taky dost těžkej, stejně jako třeba 2,4JTD, u kterýho díky jeho váze rychle odchází ty ramena a pak to povrzává apod, tak jeslti to už u GTA alfy není vychytaný a ty ramena nejsou nějaký silnější, vylepšený, jestli by nešly na obyč alfu dat z GTA a nebyl by klid. Třeba aspoň na delší čas
19.41, 3. 1. 2008, odpovědětnevymýšlej, ramena jsou stejné. Pokud se na jiných autech dělaly jiné ramena pro silnější motory, tak zpravidla nezůstalo jen u ramen ale byly jiné i těhlice, nápravnice atd. Pokud chceš aby ramena vydržela déle, zvol kvalitního výrobce, já preferuji pouze TRW, ale celý problém netkví jen v ramenech, ale taky ve sbíhavosti a taky velkou mírou i na tlumičích, které, pokud jsou opotřebované, tak radikálně snižují životnost nápravy.
22.35, 3. 1. 2008, odpovědět