zdravim vas, vsetkych. musim pochvalit tuto stranku lebo o takejto mozem na slovensku len snivat. mam doma internet asi tak 3 tyzdne a nic ine nerobim, len si citam kto ma ake problemi alebo koho co tesi.musim priznat, ze vsetky chyby ktore som mal na mojom aute 1,9jtd, som si opravil sam na zaklade vasej pomoci a usetril som vela casu a penazi ale hlavne kopec nervov keby mam dat auto niekomu cudziemu do ruk nech sa v nom vyblazni. TAKZE ESTE RAZ.SUPER :-0000
21.05, 2. 1. 2008, odpovědětZdar, souhlasím s Tebou, jak jsem koupil auto, tak jsem tohle forum za celou noc přelouskal! Je tady hodně lidí, kteří tomu rozumí a umí se o své nabyté poznatky podělit! Ať Ti to jezdí!!
22.40, 2. 1. 2008, odpovědětNO nechci rypat ale me to prijde ze se tu o to snad nikdo nestara.Stve me ze nejdou vkladat foto.
23.30, 2. 1. 2008, odpovědětNo myslim, ze na riesenie problemov netreba fotky, ktore niekomu pohladia ego. Ked chces, mozes sem hodit link na foto svojej alfy, to ti nikto nebrani :)
7.34, 3. 1. 2008, odpovědětjo a ten link pak musis oznacit...vlozit do noveho okna ...bla bla bla...stredovek :D
8.21, 3. 1. 2008, odpovědětNebo muzu posilat fotky taky postou anebo je rozvazet na koni ne?????
10.45, 3. 1. 2008, odpovědětNo ja sem za tydle stranky taky moc rad, ale to forum by chtelo nejak inovovat. Takhle je to strasne zmateny. Dal bych sem treba nejakej odkaz na externi forum, ktery bejvaj hodne dobry. viz treba tuning-forum.org
10.51, 3. 1. 2008, odpovědětto Michal Farkač : rikas ze jsi vdecny za tyhle stranky,ale ze se ti nelibi forum....ale tenhle celej web je hlavne o foru (jestli se to tak da nazvat :) ) takze moc nechapu za co ses teda vdecnej....snad jen za obcasne rady od par lidi co sem chodi a alfam rozumi...jinej prinos nevidim :)
12.36, 3. 1. 2008, odpovědětI přes nepřehlednost, špatnou funkci "hledej" aj, si velice cením, že se tady neustále shromažďují fundované názory, a neruší to tady thready s fotkou typu hele vole moje auto a za tím 50 příspěvků typu dobrý, špatný, voňafka, hnus apod.
22.21, 3. 1. 2008, odpovědětTo je rána na hlavičku. Co s tím, Richieho posluhovači? :-)
6.25, 4. 1. 2008, odpovědětjj, taky to tak vidím...
13.19, 4. 1. 2008, odpovědětNo...Aspon je vidět, že Richie věnuje svým stránkám hodně času, a ty uživatelský karty je supr věc, je to dobrej nápad! Tady je to spíš taková t602ka, jestli teda kolega woods ví co to je:-) Alfy jsou okouzlující vozy a k tomu patří odpovídající forum...
15.58, 4. 1. 2008, odpovědětNechci mluvit za kolegu Woodse, ale nejspíš jsi ho nepochopil. Podobně jako mu mi "textová" forma tohoto fóra vyhovuje, čím míň bitmap, javascriptových nebo nedej bože flashových vychytávek, tím líp. Jde celkem dobře číst i z textových prohlížečů. Jinak se vcelku nebráním přechodu jinam, ale dokud to tady žije a zatím to tu žije až moc, tak chodím zde, protože nemám čas ani chuť na to, abych prolézal denně tři různá fóra. Btw poslední dobou, když vidím hydry typu MS Word nebo Open Office Writer mám čím dál víc pocit, že ta T602 měla něco do sebe :)
16.50, 4. 1. 2008, odpovědětDěkuji za ozřejmění ostatním.
20.02, 4. 1. 2008, odpovědětzrejme narazis na sekci Moje alfa, ktera je zalozena jako diskuze k clenksym kartam uzivatelu. Vsak nikdo nerika ze tam musis chodit a cist tech 50 prispevku. je to jedna ze sekci a ne JEDINA jako tady....jo pardoooon tady jsou vlatne dve....
8.17, 4. 1. 2008, odpovědětRichie:na takové primitivy netřeba reagovat
9.16, 4. 1. 2008, odpovědětJá se divím, že máte tak super stránky a pořád "lezete" jinam. Ano, jsou jiné stránky, které jsou lepší, ale i přes tuto skutečnost je zde hodně nových lidí a příspěvků. Proletáři všech zemí spojte se tu už bylo a nikam to nevedlo.
10.07, 4. 1. 2008, odpovědětjá tu vídám především spam a hlavně - vlákna který jsou si podobný až běda ale díky příšerné struktuře webu se opakují třeba v 50 verzích. to prostě není jen o líných uživatelích. oproti CuoreSportivo.net jsou ostatní Alfaweby pozadu zejména po stránce obsahu a novinek a když je jinde nenajdete, není nic jednoduššího než dát echo jak to dělá Richie. co je na tom (když ten web nemá komerční charakter) špatného??? sežeňte si raději na squadru pořádný workteam jako má CS a nebudeš mít potřebu takhle legračně reagovat ;-)
10.53, 4. 1. 2008, odpověděttyhle stranky maji dobry akorat domain name ... to ostatni je k placi uz od zacatku ... od zacatku kritizovano a stejne se nic nestalo .. majitel stranek uz zrejme nema alfu :-D
9.30, 4. 1. 2008, odpovědětne túto stránku som kedysi chodil denne, teraz tak raz za týždeň. Úroveň straaaašne klesla a naopak úroveň konkurenčných stránok rýchlo stúpa. Niekoľkokrát sme viacerí apelovali na admina, ale ten nemá záujem čokoľvek zmeniť. preto musím s poľutovaním otočiť prst dolu pre Karola a naopak prst hore pre Richieho.
15.19, 4. 1. 2008, odpovědětSarkan to rekl presne,je videt ze je to chytrej kluk,jako ja :)
17.42, 4. 1. 2008, odpovědětTěmto stránkám nahrává jedině neinformovanost, či stereotyp diskutujících. K té trapné poznámce Woodse o 50-ti příspěvcích pod fotkama aut na cuoresportivo.net : Nikdo nikoho přeci nenutí tuto sekci vůbec navštívit. A jestli mě někdo "chytře" doporučí abych na alfu156 nechodil, tak mu vzkazuji, že sem budu chodit, alespoň do té doby, dokuď sem budou přispívat lidé, jejichž názory považuji za pro mne přínosné.
18.20, 4. 1. 2008, odpovědět:-D to snad nejde ani komentovat, viz níže.
20.13, 4. 1. 2008, odpovědětRichie - potrefená husa se VŽDYCKY ozve!!! Když jsem psal příspěvek výše, tak jsem vůbec neměl na mysli Tvoje forum. Ale teď když to bádám, tak ostatní Richieho suportéři vlastně na žádné jiné než toto zmiňované nemyslí:-)))))))) lidi, lidi je tolik jiných fór typu tuning-forum atd, kde se mele obdobný obsah. Tohle forum není zatíženo nesmyslnými emotikony a jinými kokotinami, v tomhle se mi velice zamlouvalo, ačkoli rozhraní není úplně 100%. Neodsuzuju ostatní fora, jde mi o věcnost a dostupnost požadovaných informací. Pokud to mám porovnat, je mi tento web mnohem bližší než ARC, cuoresportivo.net atd.
20.13, 4. 1. 2008, odpovědětako tak pozeram, nieje tato stranka kazdemu taka uzitocna ako mne.niekedy mi to pripada ako keby sa tu par ludi medzi sebou dotahovali a riesia problemi kto je aky akto co dokazal. myslim ze tata stranka je prinosom ludom takym ako ja,ktory maju pysnu alfu a snazia sa ziskat co najviac informacii o svojom milacikovi.
13.06, 5. 1. 2008, odpovědět